2821
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 30382 بازدید | 158 پست

فاز اونایی که از شوهرشون راضی ان و میان ایننجا اعلام میکننو متوجه نمیشم 🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چراشوهرمن بعدهررابططه میخنده و بیشترسرحال میشه🤔

شمام اومدی داغ این بنده خداها رو بیشتر کنی .منم همین مشکل رو دارم و درک میکنم .منتهاش خودم رو باهاش وفق دادم 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
جدی ام آدم ازدواج میکنه برای چی؟برای برطرف شدنه نیازهای جنسی وعاطفیش برای همراه وهمدم داشتن ومادرشدن ...

دمت گرم خیلیییی خوب گفتی منم همیشه ب شوهرم میگم این حرفا رو پول ک نمیدی صکسم ک خبری نیس محبتم ک نیس خو فقط دلم خوشه غرغرای تو رو تحمل کنم؟

عزیزم این یه نیاز طبیعیه ..اون نرمال نیست که حسی نداره.مشکل از اونه نه تو..اون باید خودشو درمان کنه ...

کاربر اقاست گلم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
وقتی کسی سرده به سختی میشه درسش کرد.من سردم هرروز هزارتا گرمی میخورم فایده نداره

منم همین.همش میگم کاش شوهرمم سرد بود خسته شدم واقعا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پس چراشوهرمن بعدهررابططه میخنده و بیشترسرحال میشه🤔

وقتی یه گروهی رو درک نمیکنی بهتره اصلا باهاشون صخبت نکنین

نه همدلشون هستی و نه هم زبون

نوششون که نیستی اومدی بیششون بشی

این خانمها الان توی اوج ناراحتیشون هستن و شما از اوووج خوشبختیت حرف میزنی؟