سلام دوستان من هر چی گشتم برا بالا بردن میل جنسی شوهرم چیزی پیدا نکردم ب جز گرمجات آخه آدم تا کی میتونه هی گرمی جات بده من دلم میخواد شوهرم خودش بیاد سمتم و داغ باشه تو رابطمون ک متاسفانه نیست حتی شده وسط عشق بازی کشیده کنار خیلی راحت یعنی اینکه بخواد رابطه داشته باشیم یا نه زیاد براش فرقی نمیکنه و مهم نیست خیلی دوس دارم ی راه حلی باشه ک درست بشه ..اصلا درست بشو هست؟؟
یعنی این حرفو نیاین تو جواب مشکلات آدم نزنین میمیرین شماها ن؟مثلا من چ مشکلی دارم؟زشتم بیریختم بداخلاقم پیرم کورم چرا یه درصد نیمگین این سردمزاجی این بیشرفاس ک جیگرمارو خون کرده؟شوهر خودتم کاااااااااش عین این شوهرمن بشه بفهمی چ درد بدیه خدااا اگه هستی جواب اینا رو بده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باز خدا رو شکر که شماها تپنستید تحمل کنید که خطا نرید دلیل اینکه این همه زن که تو خیابان میبنبم که دنبال این مرد اون مردن همش به دلیل سرد بودن شوهرشون هست
بهتراین کار اینه برید پیش یه سک سولوژیست بعدم به شوهرت نخودچی کیشمش و عصاره گل سرخ بده
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من از اون خیلی سرترم کبخواد این حرفارو هم بزنه فقط ی مدت عفونت داشتم چن باری بهم گفت همون اوایل عرو ...
منم ازش سرترم ۱۲ سالم ازش کوچیکترم تحصیل کرده و خوبم نمیگم بانوی شایسته کشورم ولی خدا شاهده کلی مردم میان سمت ما کلی بهم توجه میکنن حتی همکارام کلی درخواست دوستی میدن بهم ولی من جوابم یه کلمه اس متاهلم و متعهد ولی این حالا واسه من چوس کن زده ب برق
شوهر من بعد از سکس ب شدت بدن درد میگیرش اکثر اوقات هم بخاطر همین نمیتونه مثلا هفته ای دوبار کاری ا ...
وقتی ویتامین E بدنش کم باشه اینجوری میشه هفته ای چندبار ویتامین بهش بده درست میشه چون میگی قبلا اینجوری نبوده
بعد یه شربت یا قرص مولتی ویتانین بهش بده یا براش امپول نوربین بخر
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
منم ازش سرترم ۱۲ سالم ازش کوچیکترم تحصیل کرده و خوبم نمیگم بانوی شایسته کشورم ولی خدا شاهده کلی مردم ...
منم ۱۲ سال کوچیکترم و پیشنهاد هم داشتم باورت میشه در حد پیام بهم خیانت هم کرده؟؟ بگو اخه بیشعور تو نیاز زن خودتو نمیتونی برطرف کنی بعد میری سراغ دوس دخترا قبلیت؟؟ .. واقعا همیشه میگم حتما دوسم نداره من کافیه فقط اشاره کنم بخدا 😭😭😭😭