2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 29516 بازدید | 158 پست
ای بابا چقدرسخت میگیرید بیخیال تورودااین ارزش داره زندگیتونو بخاطرش خراب کنید؟؟؟؟؟ من شورم گرمه ... ...

نه اتفاقا چون گرمه اینو میگی .. کافیه ی ماه سمتت نیاد و یا دوبار خودت بری و اون نخواد اونوقت میفهمی ک چقد سخته ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری عزیزم درکت میکنم واقعا آدم تو دو راهی قرار میگیره.. مگه نیاز جنسی آدم با کی قراره برطرف بشه ...

بخدا همیشه بهش میگم این مردانگی نیس ک منو اینجوری عذاب میدی گاهی وفتا تو دعواها میگه تو زشتی یه زن سفید تپل کیون گنده میخام یا میگه میخام رو روانت راه برم زن بیسواد خونه دار میخام میتونی اینجوری باشی صفر تا صدت در خدمتتم منم ایندفعه گفتمش ریدم بخودت و این سلیقت دیگم محل سگش نمیزارم مرتیکه بیشعور

☹☹توروخدازندگیتونوخراب نکنید بخاطر این چزا 

عزیزم باور کن چیز کمی نیست ..خو اگه اینجوری بود که میموندیم خونه بابامون راحت ..تو الان همه جوره تامینی فک میکنی نباشه هم چیز خاصی نیست

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
بخدا همیشه بهش میگم این مردانگی نیس ک منو اینجوری عذاب میدی گاهی وفتا تو دعواها میگه تو زشتی یه زن س ...

من از اون خیلی سرترم ک‌بخواد این حرفارو هم بزنه فقط ی مدت عفونت داشتم چن باری بهم گفت همون اوایل عروسیمون ولی رفتم دکتر و همیشه اپیلاسیون و لباس خواب و هزار چیز میزنم ب خودم ولی فایده نداره

جدی ام آدم ازدواج میکنه برای چی؟برای برطرف شدنه نیازهای جنسی وعاطفیش برای همراه وهمدم داشتن ومادرشدن ازراه مشروع وقتی طرف نه تنهااین نیازهاروبرطرف نکنه بلکه خسیس وبددل واذیت کن هم باشه واقعامعنیه ازدواج چیه؟فک کن مجردی روول کنی برارسیدن به این نیازابراآرامش گرفتن حاضرشی مسئولیته زندگی کلفتی وحرفه قوم شوهرونداری شوهرو....تحمل کنی ولی بری ببینی حبری نیست هیچ طرف آزارت هم میده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز