سلام دوستان من هر چی گشتم برا بالا بردن میل جنسی شوهرم چیزی پیدا نکردم ب جز گرمجات آخه آدم تا کی میتونه هی گرمی جات بده من دلم میخواد شوهرم خودش بیاد سمتم و داغ باشه تو رابطمون ک متاسفانه نیست حتی شده وسط عشق بازی کشیده کنار خیلی راحت یعنی اینکه بخواد رابطه داشته باشیم یا نه زیاد براش فرقی نمیکنه و مهم نیست خیلی دوس دارم ی راه حلی باشه ک درست بشه ..اصلا درست بشو هست؟؟
خودش قبول داره که مشکل داره و سرد مزاجه؟اخه معمولا مردا نمی پذرین میگن مشکلی نداریم ..از اول اینجوری ...
از اول همینجوری بود نه اون بهش بر میخوره
مثلا من میگم ببخشید از س.ک.س دهانی خوشم میاد و واسش اینکارو انجام میدم ولی اون میگه کثیف کاریه و بدم میاد در صورتی ک پیامای قبل از ازدواجمون با دوس دختراشو دیدم ک اینکارو میکرده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واقعا آدم ی جایی دیگ کم میاره کاش قبل از ازدواج میشد فهمید این چیزارو
عین شوهر نکبت من دلمممم خونه از دستش انقد اعصابم خرابه دیشب بعد یه مدت طولانی پریودمم تموم شده بود رفتم اپلاسیون سشوار مو حموم خوشبوکننده بدن لباس قشنگ اومد بچم زود خوابید بهش میگم میگه ن بعدشم پشتشو کرد بهم خوابید انقدددد زورم گرفت تا یکساعت فقط داشتم با نفرت نگاش میکردم خودش هی میدید نگاش میکنم میگفت لااله الا الله کاش شام نخورده بودم باز یه چن دیقه دیگه میگفت پاشو خودت کارتو بکن بعدشم کیونشو میکرد سمتم انقددد اعصابم خرابه سرکار ک ارباب رجوع از ده متری هم سمت من نمیاد رفتن جمع شدن سمت همکارم همشون دلم میخاد طلاق بگیرم برم ولی تصور گرفتاری های بعدش و دربدری دختر کوجیکم مانع میشه پدرم فوت شده مادرم پیش برادرمه اونقدر پول ندارم بتونم خونه بگیرم
خب عزیزم من هر کاری میکنم درست نمیشه میگه تو زیاده خواهی و مشکل داری کلی هم دکتر رفتیم ولی خدا میدون ...
درکت میکنم ..ادم داغون میشه ..بدتر از اون اینه که نمیتونی جایی هم بگی دلیل جدا شدنت چیه ..همه محکومت میکنن که زیاده خواهی ..حالا اگه یه مرد این مشکل و داشت همه بهش حق میدادن
《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》