2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 29484 بازدید | 158 پست
خودش قبول داره که مشکل داره و سرد مزاجه؟اخه معمولا مردا نمی پذرین میگن مشکلی نداریم ..از اول اینجوری ...

از اول همینجوری بود نه اون بهش بر میخوره 

مثلا من میگم ببخشید از س.ک.س دهانی خوشم میاد و واسش اینکارو انجام میدم ولی اون میگه کثیف کاریه و بدم میاد در صورتی ک پیامای قبل از ازدواجمون با دوس دختراشو دیدم ک اینکارو میکرده

بنظرم درد از این بالاتر تو دنیا نداریم  خب دست خودم نیست چجوری بگم ددم میخواد

عزیزم این یه نیاز طبیعیه ..اون نرمال نیست که حسی نداره.مشکل از اونه نه تو..اون باید خودشو درمان کنه به فکر نیازای زنش باشه نه اینکه تو خودتو سرکوب کنی

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا شوهر من اینجوری نیس شکر خدا خودش خیلی زود زود میاد سمتم باهم خیلی صمیمی هستیم ... 

خداروشکر کن 

من دلم میخواد ی بار دراز کشیده باشم یا در حال انجام کارم باشم یهو بیاد سمتم و ...

ولی اصلا اینجوری پیش نمیاد فقط بریم تو رختخواب ک‌اونم خودشو ب خواب میزنه یا منم برم سمتش یا ناز میکنه واسم یا هم کارشو میکنه و تمام

عزیزم این یه نیاز طبیعیه ..اون نرمال نیست که حسی نداره.مشکل از اونه نه تو..اون باید خودشو درمان کنه ...

خب عزیزم من هر کاری میکنم درست نمیشه میگه تو زیاده خواهی و مشکل داری کلی هم دکتر رفتیم ولی خدا میدونه نشد 

خداروشکر کن  من دلم میخواد ی بار دراز کشیده باشم یا در حال انجام کارم باشم یهو بیاد سمتم و ... ...

واقعا بده... من وقتی مشغول غذا یا چیزی میشم از پشت بغلم میکنه و میبوستم.. البته تازه ازدواج کردم امیدوارم در آینده هم همینطور باشه

واقعا آدم ی جایی دیگ کم میاره  کاش قبل از ازدواج میشد فهمید این چیزارو

عین شوهر نکبت من دلمممم خونه از دستش انقد اعصابم خرابه دیشب بعد یه مدت طولانی پریودمم تموم شده بود رفتم اپلاسیون سشوار مو حموم خوشبوکننده بدن لباس قشنگ اومد بچم زود خوابید بهش میگم میگه ن بعدشم پشتشو کرد بهم خوابید انقدددد زورم گرفت تا یکساعت فقط داشتم با نفرت نگاش میکردم خودش هی میدید نگاش میکنم میگفت لااله الا الله کاش شام نخورده بودم باز یه چن دیقه دیگه میگفت پاشو خودت کارتو بکن بعدشم کیونشو میکرد سمتم انقددد اعصابم خرابه سرکار ک ارباب رجوع از ده متری هم سمت من نمیاد رفتن جمع شدن سمت همکارم همشون دلم میخاد طلاق بگیرم برم ولی تصور گرفتاری های بعدش و دربدری دختر کوجیکم مانع میشه پدرم فوت شده مادرم پیش برادرمه اونقدر پول ندارم بتونم خونه بگیرم

خب عزیزم من هر کاری میکنم درست نمیشه میگه تو زیاده خواهی و مشکل داری کلی هم دکتر رفتیم ولی خدا میدون ...

درکت میکنم ..ادم داغون میشه ..بدتر از اون اینه که نمیتونی جایی هم بگی دلیل جدا شدنت چیه ..همه محکومت میکنن که زیاده خواهی ..حالا اگه یه مرد این مشکل و داشت همه بهش حق میدادن

ای بابا چقدرسخت میگیرید بیخیال تورودااین ارزش داره زندگیتونو بخاطرش خراب کنید؟؟؟؟؟ من شورم گرمه ... ...

گفتنش راحته .چون تو این شرایط نبودی نمیتونی درک کنی

عین شوهر نکبت من دلمممم خونه از دستش انقد اعصابم خرابه دیشب بعد یه مدت طولانی پریودمم تموم شده بود ر ...

حق داری عزیزم درکت میکنم واقعا آدم تو دو راهی قرار میگیره.. مگه نیاز جنسی آدم با کی قراره برطرف بشه ب جز شوهرش؟؟ ک اونام ریدن با این کاراشون

درکت میکنم ..ادم داغون میشه ..بدتر از اون اینه که نمیتونی جایی هم بگی دلیل جدا شدنت چیه ..همه محکومت ...

از همین میترسم بخاطر همین دارم زندگی میکنم ولی خدا میدونه دیگه کم آوردم همش کراش دارم به این و اون و این تو دلم قصه شده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز