2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 121 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترشحات و گرمایی سرمایی شدنت تو بارداریم بگو.کامل جواب بده تابگم

عزیزم میشه برا منم بگی؟؟؟

ترشحاتم اوایل بیشتر بود الان خ خ کم شده. دو ماهمه

از وقتی باردار شدم گرمایی شدم. تخمدانام درد نمیکنه. لکه هم ندارم.بالا هم نیاوردم فقط یکم کم اشتها شدمو به بوی غذا ها ی ذره حساس شدم همین

خوب کاری کردی انشاالله ک سالمه عزیزدلم تو این شبا از خدا میخام سالم بیاد بغلت 

ممنونم گلم منم برات دعا میکنم هرچی صلاح خدا همون بشه بزودی چراغ دلت روشن بشه درکت میکنم خیلی سخته

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
ممنونم گلم منم برات دعا میکنم هرچی صلاح خدا همون بشه بزودی چراغ دلت روشن بشه درکت میکنم خیلی سخته

ممنونم ازت مهربونم من شوهرمم مشکل اسپرم داره دعام کن دلت پاکه مهربون❤❤

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
ممنونم ازت مهربونم من شوهرمم مشکل اسپرم داره دعام کن دلت پاکه مهربون❤❤

الهی قربونت بشم ایشالا که تو این شب عزیز معجزه کنه از غیب مشکل شوهرتم حل بشه فقط خدا باید خواسته باشه من خودم مریضی سختی داشتم یکسره دکتر بودم 5سال کسی دردم نفهمید عمل کردم لخته خون شد فلج شدم تو سی سی یو زیر دستگاه بودم غذا آبمیوه نمیدونستم بخورم یکسره بالا میآوردم ولی عید غدیر خدا خودش شفا م داد ایشالا که شمایم بزودی جواب دعاتون بگیرین دلتون شاد بشه 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
الهی قربونت بشم ایشالا که تو این شب عزیز معجزه کنه از غیب مشکل شوهرتم حل بشه فقط خدا باید خواسته باش ...

دورت بگردم مهربونمممم ممنونم ازت عزیزدل الهی نی نیتم سالم باشه و سالم بغلش بگیری مرسی از دعای قشنگت خوش قلبببب😍😍😍😍

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
پسره

مطمینی؟چند درصد؟

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

[QUOTE=137249310]سلام میشه برا منم لطفا بگید تاریخ تولدم۲۷دی۶۷  آخرین پریم ۲۵ اسفند ۹۸[/QUOT

طبق حساب من دختره ولی تقویم چینی انلاین میگه پسره

ایشالا ک سالم باشه🧡