2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 121 پست
ولی از نظرمنم علایمت نود درصد میخوره ب پسر.انشاءالله سالم و صالح.مخصوصا اگه از اول بارداریت اگه گرما ...

راستش پیش یه ماما هم رفتم ک ببینه چرا برعکس مونده بچه اونم گفت از حالت شکمت و حرکات بچه و قرارگیریش میگم پسره 

۱۹ هفته 

ولی احتمالش زیاده سونو درست گفته باشه آخه میگن براتعیین جنسیت بهترین موقع بین هفته 17-21.مخصوصا اگه جای معتبر ومعروف رفته باشی و کاربلد باشه. باز اینسری دیگه قطعی مطمین میشی گلم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش پیش یه ماما هم رفتم ک ببینه چرا برعکس مونده بچه اونم گفت از حالت شکمت و حرکات بچه و قرارگیریش ...

ولی هیچکدام ب قطعیت سونو نمیشه.یماه دیگه ک بری سونو مطمین مطمین میشی گلم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
نه فک کنم اوایل 7

خدا کنه ایندفعه قطعی قطعی بگن خیلی کلافه ایم هم خودم هم همسرم 

میخوام برم خرید کنم میترسم دخترونه بگیرم بمونه رو دستم 

اصلا هم فرق نداره برامون چی باشه فقط میخوایم مطمئن شیم

بعد بارداریت زود زود میری دسشویی یانه؟ ترشحات بارداریت زیاده یاکم؟ تخمدان چپ دردمیکنه یا راست مخصو ...

منم بگو ،دسشویی زیاد نمیرم ،طرف چپ خیلی درد می کنه

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍
ار اسم 2000شناختمت .الهی بگردم ایشالا که خدا دل ت روشن کنه یک بچه سالم تو بغل ت داشته باشی از ته ته ...

مرسی قربونت برمممم من عزیزدلمی ک تو😍😍😍😘مهربووووون

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
فعلا که برا نفقه شکایت کردم منتظرم پیامک بیاد برم دادگاه .بچه نگه میدارم ولی ا که مشکل داشته باشه سق ...

خوب کاری کردی انشاالله ک سالمه عزیزدلم تو این شبا از خدا میخام سالم بیاد بغلت 

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم