2777
2789
جالبه من کسی هم ک بهش علاقه دارم ب قانون جذب اعتقاد داره کلی از کلیپ انرژی مثبت برام فرستاده😄

خیلی خوبه منم واقعا اعتقاد دارم و همیشه همه مسخرم کردن ولی باز کار خودمو میکنم

✍چرا نوشتن اهداف اهمیت زیادی دارد؟

نوشتن آرزوها و اهداف اولین قدم مهم به سمت دست پیدا کردن به آنهاست. اول به این دلیل که نوشتن آنها محبورتان می کند اهدافتان را تصویرسازی (تجسم) کنید. و دوم به این دلیل که عمل نوشتن آنها، تعهدی نسبت به آنها در شما ایجاد میکند. فقط 5 % از جمعیت جهان واقعاً برای نوشتن اهداف و آرزوهایشان وقت می گذارند شاید به همین خاطر است که افراد کمی هستند که واقعاً در زندگیشان موفق باشند و همان زندگی را داشته باشد، که آرزوی داشتنش را دارند.

نوشتن اهداف، خط سیر شما را به سمت موفقیت ایجاد می کند. با اینکه فقط عمل نوشتن اهداف می تواند پروسه را به حرکت بیندازد، اما این هم اهمیت دارد که هر از گاهی اهدافتان را مرور کنید. یادتان باشد، هرچه تمرکز بیشتری روی اهدافتان داشته باشید، احتمال بیشتری هست که به آنها دست پیدا کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

- برعكس عمل كن! دَه روز، بجاى اينكه احساسِ يك آدم ضعيف و غمگين را داشته باشى

احساسِ يك انسانِ با اقتدار و قوى را داشته باش و از تهِ دل اقتدار و شادى را حس كن.

+ يعنى به خودم دروغ بگويم؟!

- چه فكر كنى ضعيف هستى و چه قوى، در هر دو صورت دارى به خودت دروغ ميگويى، پس چه بهتر كه دروغِ باارزشى باشد.

+ اين كار چه سودى دارد؟!

- جهانت را به سمتِ آنچه كه رفتار ميكنى سوق ميدهد...

#كارلوس_كاستاندا

اگر به جای شکایت برای چیزهایی که ندارید، برای چیزهایی که دارید قدردانی کنید احساس بهتری پیدا میکنید و این باعث جذب چیزهای خوب بیشتری به سمتتان میشود.

"راندا برن"

دوست عزیزم📣📣 لطفا این جمله رو با یه انرژی خوب،جلوی آینه صدبار تکرار کن،❤️  من بزودی به تمام آرزوهام میرسم❤️👍👍
❣خوش باش که هرکه راز داند
داند که خوشی،خوشی کشاند❣

🔻

ناخودآگاه یا ضمیر ناهشیار؛

هرآنچه آدمی عمیقا احساس یا

به روشنی مجسم کند برذهن نیمه هشیار(ضمیر ناخودآگاه)اثر میگذارد و

مو به مو در صحنه ی زندگی ظاهر میشود

#فلورانس_اسکاول_شین

بچه ها من یه جعبه درست کردم برای خودم از هر چی که میترسم می نویسم میزارم تو جعبه این کار هم واقعا تاثیر داره در واقع ترسام از بین میبرم خودمو تخلیه میکنم 

چگونه از انرژی جذب ذهن‌مان

به شکل مثبت استفاده کنیم

طبق قانون فیزیک قرار دادن یک آهن در میدان مغناطیسی، پس از مدت کوتاهی آن را به یک آهن‌ربا تبدیل می‌کند. حال قرار دادن یک ذهن در میدان مغناطیسی بدبختی، می‌شود بدبختی‌ربا، و قرار دادنش در میدان مغناطیسی خوشبختی می‌شود خوشبختی‌ربا...

هرچه را که می‌بینیم، هر آنچه را که می‌شنویم و هر حرفی که می‌زنیم، همه دارای انرژی مغناطیسی هستند و ذهن ما را همان‌ربا می‌کنند.

به قول حضرت مولانا:

تا در طلب گوهر کانی، کانی؛ تا در هوس لقمه نانی، نانی؛ من فاش کنم حقیقت مطلب را؛ هرچیز که در جستن آنی، آنی...

بچه ها من یه جعبه درست کردم برای خودم از هر چی که میترسم می نویسم میزارم تو جعبه این کار هم واقعا تا ...

من اونایی ک خوشم نمیاد مینویسم پاره میکنم اونایی ک خوشم میاد مینویسم چالشون میکنم 😍

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
خیلی خوبه منم واقعا اعتقاد دارم و همیشه همه مسخرم کردن ولی باز کار خودمو میکنم

شما یهو اومد خاستگاری یا باهم ارتباط داشتین؟

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍