2777
2789
ایشالا عزیزدلم .

هر وقت تاپیک زدی منو تگ کن🤗

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز روز خییییییییییییییییییلی خوبیه خدارو شکر بچه ها بیاین از امروز تمرین کنیم حرفهای منفی اصلا ب زبون نیاریم حرفهای منفی دیگران رو تو ذهنمون سیو نکنیم مثلا مامان خود من خیلی منفی گرا هست به خاطر همین چون نمیتونم کاری کنم و دوستم نیس که بزارمش کنار من برعکس وقتی حرفهای منفی میزنه من هی مثبت جواب میدم نزارید حرفهای منفی روتون تاثیر بزاره 

🌻🍃هر روز

سه اتفاق خوشایند

حتی کوچک رابنویسید و

سه دقیقه شکرگزاری کنید

این کار را برای 21

روز ادامه دهید.

این کار مغز را عادت میدهد

که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند

و باعث خوشحالی شما بشود

‍ .

⭕️➕ تاثیر القای افکار مثبت به ذهن به حدی است که اگر خودتان را متقاعد کنید که خوب خوابیده اید ، مغزتان فریب می خورد که شما واقعا خوب خوابیده اید حتی اگر اینطور نباشد!

✨✨✨✨✨✨

.

🔮قوانین کیهانی موفقیت🔮

✅وقتی احساس ناخوشایندی به سراغتان می آید این پیامی از جانب کائنات است که به شما می گوید "هشدار! افکار خود را عوض کن. فرکانس های منفی در جریان است. در این لحظه چون روی فرکانس منفی قرار گرفته اید دریچه خوبی ها را به روی خود بسته اید. افکار خود را تغییر دهید و به چیزهای خوب بیندیشید و هنگامی که احساسات خوب به سراغتان آمد بدانید که به خاطر تغییر فرکانس و رفتن به روی فرکانس جدید است و کائنات با ایجاد احساس بهتر در وجودتان آن را مورد تایید قرار داده است.

بسیاری از افراد موفق مانند میکل آنژ، والت دیزنی و گوته، در زندگی‌نامه‌هایشان نوشته‌اند که هر شب قبل از خواب، چشم‌هایشان را می‌بستند و چیزهایی را که می‌خواستند روز بعد در زندگی‌شان اتفاق بیافتد در ذهن‌شان تصور می‌کردند. و جالب این‌که گفته‌اند بیشتر اتفاق‌هایی که روز بعد می‌افتاد چیزهایی بود که شب تصور کرده بودند و می‌خواستند اتفاق بیافتد!

ﭼﻨﺪ ﺭﺍﻫﮑﺎﺭ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﺑﺮﺍی جذب بهتر ..........

👑تجسم کنید :  ﭼﻮﻥ ﻗﺪﺭﺕ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﯾﮏ تصویر ﺑﺮ ﺿﻤﯿﺮ ﻧﺎﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ۱۰۰۰ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺳﺖ

👑بنویسید :  ﭼﻮﻥ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺫﻫﻦ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ نوشتن  ﮐﻠﻤﺎﺕ ﻭ ﺟﻤﻼﺕ ۷۵ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻣﯽﯾﺎﺑﺪ

👑ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ :  ﭼﻮﻥ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺑﺎﻭﺭ ﺍﺳﺖ ، ﺑﺮﺍﺑﺮ ۹۹ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻋﻼﻗﻤﻨﺪ است

👑ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ :  ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺁﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ فکر ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ ﻫﻤﺎﻥ ﭼﯿﺰ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺩﺭ ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ

👑ﺻﺒﺮ کنید : ﭼﻮﻥ ﻋﺠﻠﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﻮﺍﻧﻊ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍست

👑ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ :  ﭼﻮﻥ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻣﻨﻈﻢ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺣﺪﻭﺩ ۴۰ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﻮﺛﺮﺗﺮ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺍست

👑ﺑﻪ ﺿﻤﯿﺮ ﻧﺎﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ :  ﭼﻮﻥ ﺿﻤﯿﺮ ﻧﺎﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﻗﻮﻩ ﯼ ﺍﺳﺘﺪﻻﻝ ﻭ ﺗﻌﻘﻞ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺿﻤﯿﺮ ﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺮندﻩ ﺍﺳﺖ

👑ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﯿﺪ : ﭼﻮﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﭘﻞ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺎ ﺑﺎ ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺍست

👑ﻫﻤﺮﻧﮓ ﺟﻤﺎﻋﺖ نباشید : ﭼﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ۸۰ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﺮﺩﻡ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻗﺪﺭﺕ ﺩﺭﮎ ﻭ ﻫﻀﻢ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺟﺬﺏ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭند

👑ﺍﻗﺪﺍﻡ ﮐﻨﯿﺪ : ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺯﻭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻓﺮﺩﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺤﻘﻖ ﺑﺨﺸﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ کند