2777
2789

به هیچ چیز منفی فکر نکنید و هر حرف یا فکر منفی سراغتون اومد ذهن خودتون رو به چیزهای دیگه متمرکز کنید و لبخند بزنید و بگید من مثبت اندیشم ذهن من جایگاه خوبیهاست و اجازه نمیدم افکار منفی ذهن زیبای منو درگیرکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی شد ک میخاستی؟

اره ببین من خب خیلی کارها کردم مثلا یه دفتر برداشتم هروز می نوشتم که من و فلانی کنار هم خوشبختیم یه بچه داریم و خونمونو تجسم میکردم و نقاشی هم خیلی تاثیر داره حتی اگه بلد نیسی چیزایی ک میتونی بکشی مربوط ب اون و خودت رو نقاشی کن اره همون شد 

چقد قشنگ!!

اره کلی متن نوشتم هروز همه مسخرم میکردن چون من یکی میخواستم ولی اصلا شدنی نبود رابطمون و رسیدنمون ولی من شروع کردم گفتم من کنار این آدم چقدر خوشبختیم حتی خرید رفتن باهاش بیرون رفتن باهاش همرو تجسم میکردم هروز هرشب و تکرار میکردم ک من بهش رسیدم و خوشبختم نقاشی میکشیدم ک جفتمون کنار همیم 

اره ببین من خب خیلی کارها کردم مثلا یه دفتر برداشتم هروز می نوشتم که من و فلانی کنار هم خوشبختیم یه ...

ینی فرد خاص مد نظرتون بود؟؟

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
اره کلی متن نوشتم هروز همه مسخرم میکردن چون من یکی میخواستم ولی اصلا شدنی نبود رابطمون و رسیدنمون ول ...

ینی حستوت ی طرفه بود ولی جذبش کردین😍😍

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍