2777
2789
من هنوز اول راهم اما خیییلیا گفتن نمیشه اما میخوام بهشون نشون بدم من میتونم😍😍💪🏻

اوووووووف من دقیقا مثل شما بودم به همه گفتن بهتون ثابت میکنم هیچ چیز غیر ممکن نیس و همون هم شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ۴ماهه عقد کردیم باورت میشه تمام چیزایی ک همیشه تصور میکردم شد البته خیلی هاش مونده که مطمنم بهش ...

وای خدا انشاالله همچین لحظاتی واسه منو اون😍😍

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍

به نام آفریدگار فراوانی

✅دوری از اتفاقات ناخوشایند....

باید سعی کنیم از اتفاقات نا خوشایند دور بمانیم

و زندگیمان را انگونه که می خواهیم به شاهکار هنری تبدیل کنیم.

برای دور ماندن از اتفاقات بد باید توجه کنیم همیشه

مثبت اندیش باشیم و نگرانیها را از خود دور کنیم

و هیچگاه و هیچگاه و هیچگاه منفی فکر نکنیم

اگر نمی توانید مثبت فکر کنید حداقل منفی فکر نکنید

و یا اصلا فکر نکنید. چون در غیر اینصورت مانند اهن ربایی میشوید

که اتفاقات منفی را بسوی خود جلب می کنید

و این چیزی نیست که کسی بخواهد.

↩عبارت تاکیدی↪

در دنياي خود در امن و امان هستم.

❤خداوندا سپاسگزارم❤

عاشق یکیم عشقم بهش یه طرفست اما دوطرفش میکنم😍😍💪🏻☹😅

میتونی منم میتونم😍

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍

اگه به صحنه ی تصادف  کنجکاوانه نگاه کنیم  اگه به برخورد بد یه دوست یا همسرمون خیلی فکر کنیم داریم به جهان هستی این ارتعاش رو میدیم که ما ازین اتفاقات باز هم میخواهیم و کائنات به خواسته مون توجه میکنه پس مراقب افکارمون باشیم.

هر آنچه را در ذهن خود مجسم کنی، آن را به دست خواهی آورد. اگر بتوانی به خواسته خود بیاندیشی و این اندیشه را در ذهن خود به فکر غالب تبدیل کنی، آنگاه آن را وارد زندگی خود خواهی کرد.

به زبان ساده قانون جذب میگه که باید توی زندگی فیلم بازی کنیم ....مثلا فکرکنیم پولی که میخواستیم رو بدست اوردیم  وواقعا خوشحال بشیم و فکر کنیم حالا با اون پول میخواهیم چیکار کنیم یا مثلا همسر دلخواهتون رو میخواهید فک کنید الان کنار همسرتون هستید و خیلی خوشحالید به کارایی ک قراره کنار هم انجام بدید ارزوهاتون به بچه هاتون حتی اسم بچه هاتون هم انتخاب کنید 

هر آنچه را در ذهن خود مجسم کنی، آن را به دست خواهی آورد. اگر بتوانی به خواسته خود بیاندیشی و این اند ...

جالبه من کسی هم ک بهش علاقه دارم ب قانون جذب اعتقاد داره کلی از کلیپ انرژی مثبت برام فرستاده😄

قانون جذب به راستی مطیع و فرمانبردار شماست. وقتی به آنچه می خواهید فکر می کنید و با همه اراده خود بر آن تمرکز می کنید، آنگاه قانون جذب آن را در اختیارتان قرار می دهد.

🦋

✔️با خودت تکرارکن؛

‏«ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ. ﻫﺮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﻣﯽ ﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ ﻭ ﺧﻮﺷﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﺬﯾﺮﻡ.»

{ خداوندا سپاسگزارم }