2777
2789

به هیچ چیز منفی فکر نکنید و هر حرف یا فکر منفی سراغتون اومد ذهن خودتون رو به چیزهای دیگه متمرکز کنید و لبخند بزنید و بگید من مثبت اندیشم ذهن من جایگاه خوبیهاست و اجازه نمیدم افکار منفی ذهن زیبای منو درگیرکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونی شد ک میخاستی؟

اره ببین من خب خیلی کارها کردم مثلا یه دفتر برداشتم هروز می نوشتم که من و فلانی کنار هم خوشبختیم یه بچه داریم و خونمونو تجسم میکردم و نقاشی هم خیلی تاثیر داره حتی اگه بلد نیسی چیزایی ک میتونی بکشی مربوط ب اون و خودت رو نقاشی کن اره همون شد 

چقد قشنگ!!

اره کلی متن نوشتم هروز همه مسخرم میکردن چون من یکی میخواستم ولی اصلا شدنی نبود رابطمون و رسیدنمون ولی من شروع کردم گفتم من کنار این آدم چقدر خوشبختیم حتی خرید رفتن باهاش بیرون رفتن باهاش همرو تجسم میکردم هروز هرشب و تکرار میکردم ک من بهش رسیدم و خوشبختم نقاشی میکشیدم ک جفتمون کنار همیم 

اره ببین من خب خیلی کارها کردم مثلا یه دفتر برداشتم هروز می نوشتم که من و فلانی کنار هم خوشبختیم یه ...

ینی فرد خاص مد نظرتون بود؟؟

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
اره کلی متن نوشتم هروز همه مسخرم میکردن چون من یکی میخواستم ولی اصلا شدنی نبود رابطمون و رسیدنمون ول ...

ینی حستوت ی طرفه بود ولی جذبش کردین😍😍

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍