2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

248 بازدید | 35 پست

شده تا حالا حاجتی داشته باشین ک بعد مدتها خدا بهتون بده ؟؟یه ساله حاجتی دارم که خدا خودش سر راهم قرار داده ولی به روال نمیفته خیلی هوامو داره خدا ولی دارم سختی میکشم...

خیلی دلم گرفته توروخدا یکم بهم امیدواری بدین ...نمیخوام امیدمو از دعا به درگاهش از دست بدم😔😔😔

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...

من دیشب ازش خواستمش الانم حس خیلی خوبی دارم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره وقتی کامل ناامید شدمو خواستم که فراموش کنم بعده سه ماه حاجتم براورده شد

سخت بود

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
اره خیلی سختم بود فراموش کردنش ولی چیزهایی که میخوایم یه روزی به دست میاریم که واسمون بی ارزش شده با ...

من دیشب سپردم دست خود خودش

اره وقتی کامل ناامید شدمو خواستم که فراموش کنم بعده سه ماه حاجتم براورده شد

میگن وقتی خاستین ازش منتظر نشینین که برآورده شه فک کنم همین چیزیه ک برا شما اتفاق افتاده 

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
سلام بچه ها من تازه عضو شدم کجا باید سوالم رو بپرسم همفکری کنم

تاپیک باید بزنی

سلام عزیزم میشه یه سوال بپرسم؟اون روز گفتبن متافیزیک و....یعنی چی؟

یعنی حضور جسمی یه جا و روحی یه جای دیگه بارهاهم با دوستم امتحان کردن درست دیدمش و سوالاش و که من الان دارم چیکار میکنم و....اینا رو درست گفتم

من دیشب ازش خواستمش الانم حس خیلی خوبی دارم

منم از دیشب که دعا کردم خیلی حس خوبی دارم یه حسی بهم میگه دیگه حاجتمو میده دلم روشنه

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .