2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
ان شاله که خدا حاجت شما رو میده امید داشته باش 

ممنون عزیزم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

ميشه ازتون خواهش كنم برام دعا كنين؟؟ 

محتاج دعام

خيلي زياد😭

ميگن دعا بقيه در حق آدم مستجاب ميشه... 

شمارو ترو جون عزيزاتون برام دعا كنين... 

خيلي نيازمند دعام😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4400132/ختم-بسیار-مجرب?postId=137612141 اگه دوست داشتین این ختمو انجام بدین مجرب هست

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4400132/ختم-بسیار-مجرب?postId=137612141 اگه دوست داشتین ا ...

عزیزم شما انجام دادی ؟سوال دارم 

از چهارشنبه دوم ک به ۱۳ نفر معرفی کردیم تموم میشه و دیگ کاری نمیکنیم ؟

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
عزیزم شما انجام دادی ؟سوال دارم  از چهارشنبه دوم ک به ۱۳ نفر معرفی کردیم تموم میشه و دیگ کاری ...

بله عزیزم تموم میشه دیگه کاری لازم نیست

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
ولی اینکه میگن وقتی خاستین خودتونو در حالی تصور کنید ک خواسته تون اجابت شده چی

من قبول ندارم واس یه کاری دقیقا مو به مو این قانون جذب رو ناخواسته اجرا کردم اینقد باورش داشتم ک هر لحطه آماده باس بودم زنگ بزنم تا جابجا شم با قوانین شغلی جدیدم داشتم خودمو وقف میدادم خوشحال و بودن و از این حس لذت می‌بردم یه درصدم شک نمیکردم ک نمیشه اما نشد و بدجور خورد به برجکم