2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
منم از دیشب که دعا کردم خیلی حس خوبی دارم یه حسی بهم میگه دیگه حاجتمو میده دلم روشنه

من دیشب هر صفحه از قرانو باز میکردم اشاره ب حاجتم داشت اما نمیفهمیدم ک معنیش رسیدنه یا نه 

ب نظرت هست یا نیست؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب هر صفحه از قرانو باز میکردم اشاره ب حاجتم داشت اما نمیفهمیدم ک معنیش رسیدنه یا نه  ب ن ...

ان شاله که حاجتتو میگیری عزیزم 

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .
ان شاله که حاجتتو میگیری عزیزم 

یعنی ب نظرتو هست 

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
یعنی ب نظرتو هست 

من خودم حسم همیشه درست میگه اگه این حسو داری که میشه یعنی میشه .من دیروز خیلی حالم بد بود بعد از دعا خیلی حالم خوب شد از صبح هم که بیدار شدم احساس خیلی خوبی دارم ان شاله که همه به حاجتمون برسیم

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .
من نذر کردم اگه پدرم عملش موفقیت آمیز باشه چون خیلی عمل سختی بود ۴ روز روزه بگیرم خدا حاجتمو داد

😍😍😍😍

من خودم حسم همیشه درست میگه اگه این حسو داری که میشه یعنی میشه .من دیروز خیلی حالم بد بود بعد از دعا ...

والا منم در حال حاضر حسم تقریبا خنثی است

والا منم در حال حاضر حسم تقریبا خنثی است

ان شاله که خدا حاجت شما رو میده امید داشته باش