2777
2789
عنوان

قیمت لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم . عذرخواهی میکنم دیر جوابتونو دادم . من تهرانم . هشت جلسه لیزر رفتم دستگاهشم الکساندر بود ...

اینکه اس ام اس اومد ۱۸۰ و ۱۹۰ گرفتن . ۱۰ تومن برای حوله یک بار مصرف و یه چیزای اینطوری گرفتن 

سلام عزیزم . عذرخواهی میکنم دیر جوابتونو دادم . من تهرانم . هشت جلسه لیزر رفتم دستگاهشم الکساندر بود ...

سلام

ممنون ک جواب دادین

اگه ادرس یاشماره تلفن شو پیدا کردین

ممنون میشم لطف کنین❤❤

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام ممنون ک جواب دادین اگه ادرس یاشماره تلفن شو پیدا کردین ممنون میشم لطف کنین❤❤

۲۲۴۳۱۹۷۶ ، ۲۲۴۳۳۷۸۰ ، ۲۲۴۳۳۷۸۲ ، ۰۹۹۰۵۳۶۳۴۹۷  اینا شماره جایی هست که من رفتم آخرین بار تقریبا پنج شش ماه قبل رفتم . یه اس ام اس هم تو همین یکی دو هفته اخیر برام اومده که چیزی راجع بهش نمیدونم اونم گفته با رعایت بهداشت کامل فول بادی ۱۸۹ شمارشم این۲۲۱۸۰۸۴۲

۲۲۴۳۱۹۷۶ ، ۲۲۴۳۳۷۸۰ ، ۲۲۴۳۳۷۸۲ ، ۰۹۹۰۵۳۶۳۴۹۷  اینا شماره جایی هست که من رفتم آخرین بار تقریبا پ ...

خیلی لطف کردی😍❤

ممنون خانومی😙😙😙😙

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
عزیزم چی شد تماس گرفتی برای لیزر ؟ چه قیمتی دادن ؟  

ن گلم

بخاطر کرونا فعلا نمیخام انجام بدم

برا همین تماس نگرفتم

پشت گوش انداختم😑