تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونايي كه انقدر قيمتشون پايينه الكس نيست دستگاهشون و ١٠ جلسه هم بري بازم درمياد حالت كچل كچل فقط برو ...
اره دقیقا
بسته ب مو و فولیکول باید دستگاه قوی انتخاب کرد
نپرسیدم ولی واقعا نتیجش خوب بود خیلی پرمو بود الان برق میزنه اگه بدبود بهم میگفت من خودم سمت خونه خو ...
جلساتش تموم شون کامل؟
سلام عزیزم . عذرخواهی میکنم دیر جوابتونو دادم . من تهرانم . هشت جلسه لیزر رفتم دستگاهشم الکساندر بود . سمت زعفرانیه .تقریبا یکسال قبل جلسه ای ۱۹۰ . میدونین لیزر رو وقتی جلساتش تموم شد هر چند ماه مثلا چهار یا پنج ماه بسته به بدن خودتون باید شارژ بشه . من بعد چهار ماه که رفتم فکر کنم آذرماه ۹۸ بود شده بود ۲۰۰ تومن . اگه بخواهید شمارشو براتون پیدا میکنم عزیزم . من خودم خونم سمت غرب هست .اولین بار برام یه اس ام اس اومد که لیزر کل بدن فقط ۱۸۰با دستگاه الکساندر منم تماس گرفتم و چون واقعا قیمتش مناسب بود رفتم انجام دادم و خدایی برای من واقعا جواب داد و به خصوص زیر بغلم هم سفید شده و هم خیلی دیر به دیر حالت کرک درمیاد . البته که جواب دادن لیزر به نوع موها و بدن شخص هم بستگی داره