2777
2789
عنوان

قیمت لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم . عذرخواهی میکنم دیر جوابتونو دادم . من تهرانم . هشت جلسه لیزر رفتم دستگاهشم الکساندر بود ...

اینکه اس ام اس اومد ۱۸۰ و ۱۹۰ گرفتن . ۱۰ تومن برای حوله یک بار مصرف و یه چیزای اینطوری گرفتن 

سلام عزیزم . عذرخواهی میکنم دیر جوابتونو دادم . من تهرانم . هشت جلسه لیزر رفتم دستگاهشم الکساندر بود ...

سلام

ممنون ک جواب دادین

اگه ادرس یاشماره تلفن شو پیدا کردین

ممنون میشم لطف کنین❤❤

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام ممنون ک جواب دادین اگه ادرس یاشماره تلفن شو پیدا کردین ممنون میشم لطف کنین❤❤

۲۲۴۳۱۹۷۶ ، ۲۲۴۳۳۷۸۰ ، ۲۲۴۳۳۷۸۲ ، ۰۹۹۰۵۳۶۳۴۹۷  اینا شماره جایی هست که من رفتم آخرین بار تقریبا پنج شش ماه قبل رفتم . یه اس ام اس هم تو همین یکی دو هفته اخیر برام اومده که چیزی راجع بهش نمیدونم اونم گفته با رعایت بهداشت کامل فول بادی ۱۸۹ شمارشم این۲۲۱۸۰۸۴۲

۲۲۴۳۱۹۷۶ ، ۲۲۴۳۳۷۸۰ ، ۲۲۴۳۳۷۸۲ ، ۰۹۹۰۵۳۶۳۴۹۷  اینا شماره جایی هست که من رفتم آخرین بار تقریبا پ ...

خیلی لطف کردی😍❤

ممنون خانومی😙😙😙😙

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
عزیزم چی شد تماس گرفتی برای لیزر ؟ چه قیمتی دادن ؟  

ن گلم

بخاطر کرونا فعلا نمیخام انجام بدم

برا همین تماس نگرفتم

پشت گوش انداختم😑