2777
2789
عنوان

قیمت لیزر

169 بازدید | 23 پست

@baran8745  

سلام کاربر گرامی

تو تاپیک پربازدیدا

گفتین لیزر کل بدن هشت جلسه جلسه ای دویست

ولی لیزر هشت جلسه اونم بیکینی ۱۸۰ تومن هست

میتونم بپرسم شما کدوم شهری؟؟؟

@baran8745  

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
خواهرشوهرمنم تهران جلسه کل بدن دویست رفت

😐شاید ب دستگاهش بستگی داره قیمتش

اسم دستگاهشو نمیدونی؟

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونايي كه انقدر قيمتشون پايينه الكس نيست دستگاهشون و ١٠ جلسه هم بري بازم درمياد حالت كچل كچل فقط برو ...

اره دقیقا

بسته ب مو و فولیکول باید دستگاه قوی انتخاب کرد

😐شاید ب دستگاهش بستگی داره قیمتش اسم دستگاهشو نمیدونی؟

نپرسیدم ولی واقعا نتیجش خوب بود خیلی پرمو بود الان برق میزنه اگه بدبود بهم میگفت من خودم سمت خونه خودمون جلسه سیصدوپنجاه بود اون سمت میرداماد رفته

نپرسیدم ولی واقعا نتیجش خوب بود خیلی پرمو بود الان برق میزنه اگه بدبود بهم میگفت من خودم سمت خونه خو ...

جلساتش تموم شون کامل؟

نه دو سه تامونده ب خاطر کرونا فاصله افتاد

بعد قطع کامل جلساتش میشه قضاوت کرد

الان زوده فعلا

سلام عزیزم . عذرخواهی میکنم دیر جوابتونو دادم . من تهرانم . هشت جلسه لیزر رفتم دستگاهشم الکساندر بود . سمت زعفرانیه .تقریبا یکسال قبل جلسه ای ۱۹۰ . میدونین لیزر رو وقتی جلساتش تموم شد هر چند ماه مثلا چهار یا پنج ماه بسته به بدن خودتون باید شارژ بشه . من بعد چهار ماه که رفتم فکر کنم آذرماه ۹۸ بود شده بود ۲۰۰ تومن . اگه بخواهید شمارشو براتون پیدا میکنم عزیزم . من خودم خونم سمت غرب هست .اولین بار برام یه اس ام اس اومد که لیزر کل بدن فقط ۱۸۰‌با دستگاه الکساندر منم تماس گرفتم و چون واقعا قیمتش مناسب بود رفتم انجام دادم و خدایی برای من واقعا جواب داد و به خصوص زیر بغلم هم سفید شده و هم خیلی دیر به دیر حالت کرک درمیاد . البته که جواب دادن لیزر به نوع موها و  بدن شخص هم بستگی داره