2777
2789
عنوان

ارتباط جوش ریز بدن با کرونا

1895 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من دیشب هم تاپیک زدم کسی جواب نداد،من تاحالا بدنم اینجوری نشده بود الان دست راستم باز و به پایین قسمت چپم شونه ام و شکمم اندازه یه کف دست شایدم بیشتر جوش ریز زده تو نت نوشته از علایم کرونا،بیمارانی هم که مراجعه کردن بعدا علایم دیگه بروز کرده و یا بعدا این مورد هم به علایمشون اضافه شده،از دیروز اینجوری شدم،نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

من هیچ مریضی ندیدم و هیچ جایی نشنیدم جوش از علایم قبل و بعد کرونا باشه احتمال زیاد بدنت به این شوینده ها و صد عفونی کننده ها حساسیت پیدا کرده

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی یا ابلفضل خواهرم دونه های ریز مثل گرمی ریخته ب شکمش اینم میش ؟؟؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
من هیچ مریضی ندیدم و هیچ جایی نشنیدم جوش از علایم قبل و بعد کرونا باشه احتمال زیاد بدنت به این شویند ...

نمیدونم والا، تو نت نوشته

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
واییی یا ابلفضل خواهرم دونه های ریز مثل گرمی ریخته ب شکمش اینم میش ؟؟؟ 

نمیدونم من تا حالا اینجوری نشده بودم تو نت زدم آورد

توروخدا هنوزم به حرفا و خبرای توی نت اعتماد میکنید؟به خودت استرس نده جزو محالاته جوش علایم و عوارض کرونا باشه فقط شوینده کمتر استفاده کن یه قرص حساسیت هم بخور

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 

الکی بابا من تاحالا همچسن چیزی ننوشتم 

شما دستم درد بکن نت مینویس سرطان خون داری

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗