2777
2789
عنوان

ارتباط جوش ریز بدن با کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 25 پست
الان همه چیو میگن کرونا  والله اینا دیگه جدید شنیدم

آخه هر روز به چیز جدید نیگن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی یا ابلفضل خواهرم دونه های ریز مثل گرمی ریخته ب شکمش اینم میش ؟؟؟ 

چرا علکی میترسی سقل کرده ما میگیم سقل  از معدشه و خوردوخوراکش وقتی بهم میریزه معده بعضیا اینطوری میشن

الکی بابا من تاحالا همچسن چیزی ننوشتم  شما دستم درد بکن نت مینویس سرطان خون داری

نمیدونم والا،انشالله که چیزی نیست

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
من دستم اينجوري شد سوال كردم گفت ٥روز صبر كن اگه علائمي اضافه شد بعد دوباره تماس بگير

از کی سوال کردی؟

وصل شو ب كارشناسا علائمتو بگو اونا خودشون راهنمايي ميكنن

آهان دیگه از دکتر وقت گرفتم برم چون شیر هم میدم

سلام منم درگیری ریوی کرونا بالای50ذرصد داشتم بعد 9روزاز بیمارستان اومدم بیرون که سه روز بعدش جوش های روی سرشانه و بارون وقسمت کمی از سینه نمایان شد با 4030تماس گرفتم گفتش اگه زیاد شد برم پیش متخصص پوست اگه ثابت موند کاری نکنم چون خودش از بین میرم