2821
2789
عنوان

معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 28 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر بری بهت قرص میده. ولی نون خشک یا بیسکوییت  بزار بالا سرت صبحها قبل از بلند شدن از رخت خواب ...

ممنون با دعای شما... امروز رفتم برای بار دوم ازمایش بتا دادم رشد بتا زیاد جالب نبود.  دعا کنین بچم سالم بمونه برام❤

چون اقدام داشتیم و منتظر بودم زود بی بی چک گذاشتم و آزمایش دادم

اخه منم همین شرایط رو دارم 6روزم از موعدم گذشته ولی عنوز جرات نکردم بیبی چک بزارم. شما کی بیبی چک گذاشتی، کی آزمایش دادی ؟ 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
اخه منم همین شرایط رو دارم 6روزم از موعدم گذشته ولی عنوز جرات نکردم بیبی چک بزارم. شما کی بیبی چک گذ ...

من پریودیام نامنظم بود ولی ماه پیش ۱۶ ام شدم. این ماه ۱۸ ام دیدم نشدم بی بی چک گذاشتم سه بار. هر سه دفعه خط خیلی کمرنگ افتاد. دیگه ازمایش دادم مثبت شد. 

من پریودیام نامنظم بود ولی ماه پیش ۱۶ ام شدم. این ماه ۱۸ ام دیدم نشدم بی بی چک گذاشتم سه بار. هر سه ...

مبارکت باشه عزیزم. انشاا.. بارداری راحتی داشته باشی و نینی صحیح و سالم بیاد بغلت 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
چرا اورژانسی میخورین؟؟؟ خیلی بده☹ احتمال بارداری خارج رحم رو زیاد می کنه

چمدونم ینی نخورم ۱۲ سالت دیگه انقدم بهش حساسیت دارم داغونم میکنه برم بیارمش بالا ؟ خو حامله بشم از کار زندگی بیوفتم ؟ نمیدونم چ کنم ؟

نمیدونم چی بگم 
چمدونم ینی نخورم ۱۲ سالت دیگه انقدم بهش حساسیت دارم داغونم میکنه برم بیارمش بالا ؟ خو حامله بشم از ک ...

آخه الان انقد ناباروری زیاد شده که آدم جرات نمی کنه دارو جلوگیری بخوره.... من تا الان یه دونه قرص هم نخوردم ولی با کلی نذر و نیاز حامله شدم. تازه خدا خدامه که بمونه بچم....  انشالله که پشیمون نشین از دیر آوردن نی نی ❤ البته همه چیز دست خداست

آخه الان انقد ناباروری زیاد شده که آدم جرات نمی کنه دارو جلوگیری بخوره.... من تا الان یه دونه قرص هم ...

اوهوم میدونم درست میگی،انشاالله ب سلامتی و دل خوش زایمان کنی منم اگر قسمتمه باردار بشم ولی تازه ازدواج کردم سه ماهه

نمیدونم چی بگم