2777
2789
نه دیگه رفت بیرون همسرم صدا کرد اون وسیله رو براش ببره بعد که اومدیم بیرون دیدیم شیر موز گذاشته رو ا ...

واااااای شیرموزم گذاشته براتون      

چه مادرشوهر بامزه ای  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
حالا من اصلا نمیذارم بچم بره پیش زنداداشم.همیشه میگه چرا نمیذاری بیاد میگم بچه س بلاخره اذیت میکنه.ب ...

وای عزیزم بچه من خیلی دوس دارم من عاشق بچم ❤️ولی قسمتم نمیشه هعیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم همیشه ادعا داره نماز شبش غذا نمیشه ماهی دو دور قرآن میخونه از وقتی یادشه زیارت عاشورا میخونه

حالا ی دقیقه میرم خونه شون همش ازم میپرسه مادرت چطوره خواهرت چیکار میکنه خاله.    عمه

.....همه آمار طایفه من و میپرسه 

حالا کافیه من بگم چه خبر   فوری میگه چی بدونم مگه من فضول مردمم

واااااای شیرموزم گذاشته براتون         چه مادرشوهر بامزه ای    

خیلی دوستش دارم خیلی خوبه خیلی. تنها دلخوری که ازش داشتم همین بود اخه همیشه خودش میگه اول آدم باید در بزنه بعد بره داخل. بعد خودش یه راست اومد تو اتاق😐

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

هر چی میگه فرداش یادش میره بعد قسم قرآن میخوره من نگفتم

منم گذاشتمش کنار 

شام نهار نمیرم خونه ش فقط سر میزنم بهش 

الان کلی احترام میزاره بهم اما برای من دیگه فایده نداره

اره خیلی با خودم کلنجار رفتم ک ببخشمشون خودشو دختراشو الان حالم بهتره...دیگه هر روز برا خودم کارا و ...

اینکه ذهنتون راحت شده ،قدم بزرگیه .آفرین👏👏👏👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

امشب خاله م افطار زنونه دعوت کرد اما چون شوهرم روزه س من گفتم افطار شوهرم باید بدم 

نمیتونم بیام از شوهرم خواهش کردم بره خونه مامانش افطار بعد شام بیاد دنبالم بیایم خونه

شوهرم گفت اصلا امکان نداره عمرا برم خونه مامانم تنها خونه میمونم خونه اونجا نمیرم منم دلم سوخت نرفتم خونهخالم 

اینو باید تو خواب ببینی داشتن یه مادرشوهرخوب

عزیزم همه ک بد نیستن خودم هزار تاشون رو دیدم

بستگی به فرهنگ و شعور هرکسی داره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین