2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بین منو جاری هام فرق میزاره تا حالا نشده برام  طلای چیزی بخره و‌‌‌‌...........از ما بیشتر توقع ...

دقیقا خیلی بین پسر و دخترش فرق میذاره،وقتی میاد خونشون بال درمیاره خونشون کرجه دورم نیست، بهش میگه باید ۱ هفته بمونی زودبری پدرتو درمیارم،ب ما میگه خرجور راحتین دوست دارین بمونین دوست دارین برین مجبورتون نمیکنم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
از فرق گذاشتن بدم میاد

خیلی ناراحت میشم،خیلی اخه واضح اینکترومیکنه وقتیم ک بحثش پیش میاد سفتوسخت میگه ن من اصلا فرق نمیدارم،وقتی منم جوابشومیدم،قرمز میشه،و بازحرف خودشوم میزنه،چون فشارداره و دیابت داره،میترسم طوریش شه بندازن گردن من دیگه کلا ادامه نمیدم،ولی چون گلایمو ب شوخی میزنم خیالم راحت میشه ک گفتم.تودلم نمونده

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
نمیشه آدم هر حرفیو بگه 

اونکه بله اخه خودشون اهل گلایه هستن،منم شدم مث خودشون

نه دیگه 

همینجا سانس ور کن بگو یجوری

منم عاشق مادرشوهرت شدم

خیلی بامزه ست کاراش

مخصوصا صحنه جرم و شیرموز و خدا مرگم بده شما اینجایید🤣🤣🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
همینجا سانس ور کن بگو یجوری منم عاشق مادرشوهرت شدم خیلی بامزه ست کاراش مخصوصا صحنه جرم و شیرموز و ...

😂 ببین مثلا هر روز ساعت 9 ورزش داره. آهنگ هم میذاره میگه پاشو ورزش کن سر حال بشی. 

شبای جمعه اکثرا اونجا هستم  بعد روز جمعه یه سفره خیلی مفصل میچینه و میگه بیاید بخورید جون بگیرید تقویت بشید😐بعد من صبحانه نمیخورم میاد تو اتاق میگه مامان جان ضعیف میشی به خودت برس زن باید به خودش برسه وگرنه از پا در میاد🙁

ماهی یبار یا دوماه یبار با خواهرش و دخترشو من باید بریم استخر دلمون باز بشه. 

همیشه کنار تخت و روی اپن باید گردو و انواع مغز ها باشه 😩

مثلا بعد شام به یه بهونه ای با پدر شوهر میرن بیرون تا چند ساعت نمیان که ما راحت باشیم🤦

یخچالشو باز کنی یا در کابینت رو اصلا فکر میکنی فروشگاه سس بخوای فرانسوی داره هزار جزیره داره قرمز داره تند داره خردل داره دلیلش هم اینه یه وقت آدم هوس کرد باید تو خونه همه چیز باشه. 

هر ماه باید حتما دوکتاب تموم کنه. یه فيلم تو سینما ببینه وگرنه افسوس میخوره. 

تراس باید پر گل باشه و همیشه بایدمیز روی تراس روش یه اسپیکر کوچیک باشه

تو دفتر آشپزیش از هر مدل غذا حدااقل 3 تا دستور پخت داره و همشو امتحان میکنه 

و... 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
😂 ببین مثلا هر روز ساعت 9 ورزش داره. آهنگ هم میذاره میگه پاشو ورزش کن سر حال بشی.  شبای جمعه ...

خب عزیزم اینطوری که تو میگی آدم هوس میکنه طلاق بگیره بیاد عروسش بشه🥴

واقعا چه شخصیت جالبی داره

دوستش دارم ماچش کن از طرف من

مادرشوهر خودمم البته خیلی خوبه اونم دوست دارم😍

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خب عزیزم اینطوری که تو میگی آدم هوس میکنه طلاق بگیره بیاد عروسش بشه🥴 واقعا چه شخصیت جالبی داره دو ...

😁عزیزم😍اره خیلی خوبه ولی خب یه جاهایی آدم خجالت میکشه. 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
تند تند میری خ مادرشوهرت یا دیر ب دیر ؟

چون نزدیکیم و من اولین عروسم البته هنوز جاری ندارم   ازما بیشتر توقع دارن هفته ای ی بار بریم سربزنیم پدرشوهرم بیشتر میگه اگه یکی دوهفته نریم زنگ میزنه چرا نیومدین،اما مادرشوهرم یکباربهم نگفته چرا نمیایین.