2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره صد رصد انشالله یه همسر خوب و خانواده همسرت خکبی نصیبت شه 

🌹🌹🌹

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
مادر شوهرم همیشه ادعا داره نماز شبش غذا نمیشه ماهی دو دور قرآن میخونه از وقتی یادشه زیارت عاشورا میخ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وای

یه دختراش که صبح به صبح زنگش میزنه امار میده و میگیره بقیه شونم همینطور با من فقط احوال پرسی.اصن جالب نی برام خبرهای زندگی های بقیه.خب به ما چه اخه😐😐😐هی میپرسه چخبر میگم هیچی خبری ندارم تو چخبر میگه من یه پیرزن بیچاره تو خونه نشستم خبر از چی دارم ولی خوب میپرسع. من عادت ندارم خبر بدم و بگیرم اصن حوصله اینکارا رو ندارم😐😐😐😂😂😂😂

🙁چراااا

لعنتی بیشتر شبیهه خواهر شوهراست اون قسمتش که هنسفری میذاره و میره پیاده روی اون قسمت شیر موزشم شبیهه خواهرای پایست هر جور حساب میکنم عاشقش شدم 😂😂

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
لعنتی بیشتر شبیهه خواهر شوهراست اون قسمتش که هنسفری میذاره و میره پیاده روی اون قسمت شیر موزشم شبیهه ...

😂 😂 😂 پیاده روی نمی‌خواست بره میخواست بره با دوستاش حال کنن. ولی خواستی تو خصوصی میگم چیکارا میکنه دلش از من جوون تره 😂

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

مادرشوهرم جفتم نشسته داره فیلم هندی نگاه میکنه.بهم گف بیا کمرمو ماساژ بده .  

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
😬😬😬😬بس حسودن افریطه ها 😵😄

آیی گفتی اویل ازدواجم شوهرم خیلی دوروبرم میگشت باهم عقد بودیم رفتیم مشهدازطرف دانشگاه،اومدیم شوهرم فیلمی ک بهمون دادن رو گذات تو دستگاه ک با دوقوشوق نشون خونوادش بده ک تومراسما شرکت کرده بودیم،رفته بود جلو تلویزیون منتطربودمنو ببینه نشون خونواوش بده ک اره اینجاس نگاه کنین،یهومامانش گفت خب بابا بشین اینو نگاه کنین چیکارمیکنه،منو میبینی انقدناراحت شدم،یا ی سری هم تازه یک ماه بود عقدکرده بودم پدرشوهرم گفت دوست دارم ی پالتودیدم بخرم واسه عروسم،دیگه نمیگفت تواتاقم میشنوم،بلند بلند گفت لازم نکرده خودش دازه.ای بابا ،توعقدعلناً ب شوهرم میگفت انقد براش خرج نکن،شوهرمم جوابشوداد ک وظیفمه یذره دلم خنک شد،خیلی مفصله بگم طومار میشه 

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰