2777
2789

دهان شویه بدون الکل

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
ان شالله همیشه تن خودتو عزیزانت سالم باشه

❤❤❤همچنین

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم منم برای مانانتون صلوات و حمد میخونم انشالله زودتر خوب شن

ممنونم عزیزم،منم امشب برای همه ی مریضا شفای عاجل خواستم از خدا،مادر شمام ان شاالله ب زودی خوب میشن

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
بهش استامینوفن دادم ضرر که نداره؟گفتن قرص بدون کدئین باید باشه خیلی درد داشت مجبور شدم زودتر ۶ساعت ب ...

اون به شرایط مادرتون و دستور پزشک بستگی داره؟دکتر نگفت اگه درد داشت چی بخوره؟اگه گفت کدئین نباید داشته باشه نگفت دارو دیگه چی بدی؟

اصلا غذا نمخوره شامم نخورد به زور کمی بهش میوه دادم گفتن نباید میوه ی خام بخوره ینی سیب اینا ضرر دار ...

اره میدونم حالتشون چطوریه خیلی کم اشتها میشن

اگه حالت تهوع داره ماست یا دوغ یکمی برطرف میکنه 

ولی به زورم شده بگو بخوره غذا نزار ضعیف بشه

آب گوشت یا آب میوه بدین بخوره چون واقعا اون دوره غذا خوردن سخته براشون

آب زیاد بخوره چند روزه احتمالا برطرف بشه دردش چون اینو از دکتر شنیدم یکی از اطرافیان منم همینطوری بود

برای چیه؟

معمولا بعد شیمی درمانی مخاط دهان آسیب میبینه و انقدر درد دارن که چیزی نمیتونن بخورن...برا اون میگم...من نمیدونم توو اون خراب شد بیمارستانا دارن چیکار میکنن که هیچی به همراه بیمار نمیگن😞....

اون به شرایط مادرتون و دستور پزشک بستگی داره؟دکتر نگفت اگه درد داشت چی بخوره؟اگه گفت کدئین نباید داش ...

مامانم  نذاشت من برم پرستاره گفته بود قرص بدون کدئین براش بگیرین هر ۸ساعت بهش بدین

بهش استامینوفن دادم ضرر که نداره؟گفتن قرص بدون کدئین باید باشه خیلی درد داشت مجبور شدم زودتر ۶ساعت ب ...

شیاف بهتر اثر میکنه ودردشو کمتر میکنه،دکتر مامانم ک تجویز کرده بود،وضرری هم نداشت

مامانم  نذاشت من برم پرستاره گفته بود قرص بدون کدئین براش بگیرین هر ۸ساعت بهش بدین

استامینوفن دو نوع داریم با کدئینشو دادی؟

شیاف بهتر اثر میکنه ودردشو کمتر میکنه،دکتر مامانم ک تجویز کرده بود،وضرری هم نداشت

آره راست میگه

به بابات بگو از داروخونه شیاف بگیره گناه داره درد نکشه

بهتره

معمولا بعد شیمی درمانی مخاط دهان آسیب میبینه و انقدر درد دارن که چیزی نمیتونن بخورن...برا اون میگم.. ...

همه از جونشون میترسن بخاطر کرونا دکترش چند بار عوض کردیم هی میگن برین فلان دکتر بابا مامان منم سواد ندارن درست بپرسن  اینسری رفتن حتما میرم بپرسم 

ممنون عزیزم وقت میذاری

همه از جونشون میترسن بخاطر کرونا دکترش چند بار عوض کردیم هی میگن برین فلان دکتر بابا مامان منم سواد ...

اگه غذا نمیتونه بخوره بهش ابمیوه ی طبیعی یا اب هویچ بدید،همینطور هندونه خیلی خوبه برای بعد شیمی درمانی