2777
2789
همه از جونشون میترسن بخاطر کرونا دکترش چند بار عوض کردیم هی میگن برین فلان دکتر بابا مامان منم سواد ...

اره حتما برو باهاشون عزیزم.سواد هیچی سنشون بالاست سخته براشون.قربونت برم.❤

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف چی بگیرم؟خداکنه استفاده کنه یه کم حساسه اخه فردا میگم براش بکیرن

بهتره از داروخونه بپرسید ،فکر کنم دیکلوفناک بود،ولی چن میلیشو دقیق نمیدونم

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
اگه غذا نمیتونه بخوره بهش ابمیوه ی طبیعی یا اب هویچ بدید،همینطور هندونه خیلی خوبه برای بعد شیمی درما ...

هندوانه میگه ضرر میکنه سردم میشه آب هویجم لب نمیزنه خیلی کم غذا شده میوه میدم میخوره اونم غذای اصلیش نمیخوره خوردنی

شیاف چی بگیرم؟خداکنه استفاده کنه یه کم حساسه اخه فردا میگم براش بکیرن

دقیقا مامان منم حساسه و ی خورده وسواسی،ولی دیگه درد انقد بهش فشار میاورد،وبخاطر ناراحتی ما،بی رغبت استفاده میکرد،مامانم ۸ ماهی میشه ک دیگه شیمی درمانی نمیره،تحت نظر دکتره

نمیدونم فک کردم هیچکدوم کدئین ندارن روش کدئین ننوشته بود از داروخانه گفته بود بدون کدئین اینو دادن

اکیه پس

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

سلام عزیزم

طبیعیه درد بیشتر نسبت به بقیه جلسات

رفته رفته داروها قوی تر میشن

بهشون ارام بخش ندادن؟ 

من پدر بزرگم بهش متادون میدادن تقریبا چیزی از درد متوجه نمیشد

و اینکه به زورم شده بهش چیز بدین

نمیدونم چی خوبه چی بد

به ما گفته بودن هر چی خورد بدین بهش فقط تازه باشه و ماده نگه دارنده نداشته باشه

ممکنه برای شما دستور غذایی فرق کنه

انشالله به زودی بیای تاپیک شفا گرفتنشو بزنی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
هندوانه میگه ضرر میکنه سردم میشه آب هویجم لب نمیزنه خیلی کم غذا شده میوه میدم میخوره اونم غذای اصلیش ...

هندونه باعث میشه تندتند بره دستشویی،سموم بدنش دفع میشه،اب هویچ و زنجبیل و لیمو ترش خیلی خوبه برای بیماریشون،سعی کن یه طوری مجبورش کنی بخوره،مامان من اگه بحال خودش میذاشتیم لب ب هیچی نمیزد ولی انقد التماسش میکردیم ک مجبور میشد واسه دل ما هم ک شده ی مقدار بخوره

دقیقا مامان منم حساسه و ی خورده وسواسی،ولی دیگه درد انقد بهش فشار میاورد،وبخاطر ناراحتی ما،بی رغبت ا ...

دقیقا مامان منم،خدا به همه ی مامانا سلامتی بده،تحمل ناله هاش ندارم،انشالله هر چی میخای خدا بهت بده راهنماییم کردی فردا بهش تهیه میکنم

هندونه باعث میشه تندتند بره دستشویی،سموم بدنش دفع میشه،اب هویچ و زنجبیل و لیمو ترش خیلی خوبه برای بی ...

بهم میگه تو اگه منو دوست داری به خوردنام گیر نده

دلم براش کبابه؛امروز کمی آب هویج خورد باز 

لبنیات شیر گرمم بهش بدم؟

دقیقا مامان منم،خدا به همه ی مامانا سلامتی بده،تحمل ناله هاش ندارم،انشالله هر چی میخای خدا بهت بده ر ...

خیلی سخته واقعا میفهممم،بمیرم مامانم حتی پیش ما ناله هم نمیکرد فقط بی صدا ب خودش میپیچید،روزای خیلی بدی بود،از ته دل میخام شماهم ب زودی این روزارو پشت سر بزارید مامانتسلامتیشو بدست بیاره

سلام عزیزم طبیعیه درد بیشتر نسبت به بقیه جلسات رفته رفته داروها قوی تر میشن بهشون ارام بخش ندادن؟ ...

نه چیزی ندادن بهش 

دستور غذایی هم گفته بود خام خواری نکنه میوه خام نخوره کلم اینا،انشالله به حق این شب عزیزم خدا همه ی بیمارا شفا بده 

بهم میگه تو اگه منو دوست داری به خوردنام گیر نده دلم براش کبابه؛امروز کمی آب هویج خورد باز  ل ...

وای  دقیقا مامان منم همین حرفو میزد،

دکتر گفته بودهر چی بخوره ولی لبنیات خییییلی خیلی محدود کنید براش،مامانمم فقط ازمون میخاست براش دوغ درست کنیم،کلا لبنیات برای این بیماری خوب نیس