من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
سعی کنید محیط خونه رو شاد کنید نذارید زیاد به بیماریش فکر کنه اصلا تنهاش نذار.
شیمی درمانی واقعا درد داره واقعا...
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
سعی کنید محیط خونه رو شاد کنید نذارید زیاد به بیماریش فکر کنه اصلا تنهاش نذار. شیمی درمانی واقعا در ...
خواهرم دوماه بود اومده قهر چه روحیه ای الانم من یه هفته اس اومدم پیشش روحیه ش خرابه میگه معلوم نیست خوب بشم یا خدانکرده نشم خیلی مهربونه قربونش بشم میگم درداش خدا بده من اون راحت بخابه
خواهرم دوماه بود اومده قهر چه روحیه ای الانم من یه هفته اس اومدم پیشش روحیه ش خرابه میگه معلوم نیست ...
عزیز دلم.
چندوقته داره؟
توو چه مرحله ایه؟
جراحی هم کردن؟
هردو سینشه یا یکی؟