2777
2789
جلسه ی چهارمه گفتن آخریه بعدم دوباره میره آزمایش

بعضی از داروهاش حتی رگ رو میسوزونن...حق داره هرچی میگه درد دارم درکش کنید.

😞😞😞

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم با تمام وجودم،از رحمت خدا غافل نشید،امشب از ته دلت براش دعا کن،حتما حاجت روا میشی

برا مامان شماهم دعا میکنم مهربون❤خدا بزرگه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
تو روخدا براش دعا کنین غریبه ها میگن دعاشون زودتر مستجاب میشه

چشم

دلم گرفت...

برا مامان شماهم دعا میکنم مهربون❤خدا بزرگه

فدات شم عزیزم ،چ دل مهربونی داری،انشالله ک حاجت روا شی،پارسال این موقع ها تو وضعیت خییییییلیی بدی بودیم تو تاپیک هام هست،ولی امسال شکر خدا مامانم خیلی بهتره

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
عزیز دلم. چندوقته داره؟ توو چه مرحله ایه؟ جراحی هم کردن؟ هردو سینشه یا یکی؟

آره جراحی کرد الان ۴جلسه ی ۲۰روزه س میره قبلسم عمل کرد جلسه های اولش بهتر از الان بود

فدات شم عزیزم ،چ دل مهربونی داری،انشالله ک حاجت روا شی،پارسال این موقع ها تو وضعیت خییییییلیی بدی بو ...

این چه حرفیه....خداروصدهزار مرتبه شکر.حتما روز به روز بهتر میشن🙏🏻🙏🏻❤دوباره زندگیتون مثه روزای قبل میشه.همه چی درست میشه اینم یه مرحله زندگیه.❤❤

درکت میکنم عزیزم با تمام وجودم،از رحمت خدا غافل نشید،امشب از ته دلت براش دعا کن،حتما حاجت روا میشی

ممنونم عزیزم منم برای مانانتون صلوات و حمد میخونم انشالله زودتر خوب شن

انشاالله به حق همین شبا مادرت شفا کامل پیدا کنه

بدنش درد میکنه به خاطر همین اثر داروها اگه میتونه زیاد آب بخوره که زودتر اثرات شیمی درمانی بره 

آب لیمو و آب لبو بهش بده خیلی عالیه

نزار فقط دچار کم خونی بشه

آره جراحی کرد الان ۴جلسه ی ۲۰روزه س میره قبلسم عمل کرد جلسه های اولش بهتر از الان بود

همیشه همینطوره عزیزم جلسات اخر درد بیشتره طبیعیه نگران نباش.هرچی میگذره بهتر میشه دردش.❤

انشاالله به حق همین شبا مادرت شفا کامل پیدا کنه بدنش درد میکنه به خاطر همین اثر داروها اگه میتونه ز ...

اصلا غذا نمخوره شامم نخورد به زور کمی بهش میوه دادم گفتن نباید میوه ی خام بخوره ینی سیب اینا ضرر داره شبم بهش آناناس دادم

اصلا غذا نمخوره شامم نخورد به زور کمی بهش میوه دادم گفتن نباید میوه ی خام بخوره ینی سیب اینا ضرر دار ...

حتما دهنش رو چک کنید اگه زخم شده از دهان شویه طبیعی استفاده کنین نذارین بدتر بشه

غذای گرم تند ترش اینا به هیچ عنوان ندین بهش

این چه حرفیه....خداروصدهزار مرتبه شکر.حتما روز به روز بهتر میشن🙏🏻🙏🏻❤دوباره زندگیتون مثه روزای قب ...

ان شالله همیشه تن خودتو عزیزانت سالم باشه

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
همیشه همینطوره عزیزم جلسات اخر درد بیشتره طبیعیه نگران نباش.هرچی میگذره بهتر میشه دردش.❤

بهش استامینوفن دادم ضرر که نداره؟گفتن قرص بدون کدئین باید باشه خیلی درد داشت مجبور شدم زودتر ۶ساعت بهش بدم الان خابید