2777
2789
عنوان

همکلاسیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا کاش منم غریزی محبوب قلوب بودم

همچین تحفه ای هم نیس

یا باید انقد گند اخلاق باشی و جواب سلام کسی رو هم ندی یا اگه دو بار تو روی کسی بخندی ممکنه خیلیا فکر کنن خیلیا فکر کنن خبریه. 

چهارتا استاد بهت توجه کنن ممکنه حرف و متلکایی بشنوی راجع به روابط استاد و دانشجو ها که حالت بهم بخوره

هرچیز مثبتی یه وجه منفی و تاریکم داره

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
همچین تحفه ای هم نیس یا باید انقد گند اخلاق باشی و جواب سلام کسی رو هم ندی یا اگه دو بار تو روی کسی ...

دقیقا...

برا من حرف در اورده بودن....

سر امتحانشون میگفتن تو چرا امتحان میدی ب تو ک بیست میده و.....

دقیقا... برا من حرف در اورده بودن.... سر امتحانشون میگفتن تو چرا امتحان میدی ب تو ک بیست میده و... ...

من با همکلاسیام خیلی رفیق بودیم اینطوری رک نمیگفتن ولی بازم تو لفافه حرفشون رو میزدن

من اون موقع ها به روابط فارغ از جنسیت معتقد بودم هنوزم هستم ولی اون تقریبا عمل هم میکردم. یعنی نه دنبال پسرا بودم نه فرار میکردم

پلی بعدا فهمیدم، نگاه فارغ از جنسیت باید از طرف همه باشه  و الا به ادم صدتا برچسب میزنن که توی ذهنتم نمیگنجیده!!!😐😐 از اون به بعد خیلی برای خودم خط کشی ایحاد کردم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
یه سوال استارتر مگه نگفتی به نظرت معمولیه پس چرا میخوای باهاش رفیق شی؟

عجب سوال خوبی:)))) ببین قیافه ش معمولیه. ببین دوست دارم سر ازکارش دربیارم دوست دارم عادی شه برام انقدر توی ذهنم غول نباشه و همش بهش فکر نکنم

خیلی از کاراکترت خوشم اومد.

مرسی عزیزم لطف داری💚🌺