آقا من یه همکلاسی دختر دارم که خیلیی قیافه ش معمولیه، قدش مثلا 170 اینا، لاغر و تیپ اسپورت میزنه همیشه. خرخون نیست ولی کارش خوبه، بعد دو سه بار که استادها دستیار میخواستن ببرن اینو انتخاب کردن. توی کلاس هم فقط به این توجه میکنند و یه طوریه که انگار فقط این می فهمه :)) بعد ما توی دانشگاه برامون کلاس زبان ترمیک گذاشتن. یه آقاهه بود همه هلاکش بودند جلسه ی دوم کلاس برگشت اشاره کرد به همین همکلاسیم و برگشت رو به ما گفت: She is so smart. و باز دل این استاده رو برد. این همکلاسیم هم اصلا اخلاقش جلف نیست خیلی متعادله و خیلی هم نمی جوشه با کسی بعد حتی با یکی از استادها هم که خیلی خوشش میومد از این همکلاسیم یه بار بحث کرد سر حقوق زنان و این همکلاسیم گفت:شما ضدزنید. استاده قشنگ خیلی ناراخت شد و خورد توی پرش این بهش اینو گفته. بعد من همش فکرم درگیره این دختره است میخوام بدونم راز محبوبیتش چیه؟ نمیدومم شاید هم حسودم ولی بدم نمیاد ازش ولی به نظرم معمولیه یه بار هم عکسش رو گداشتم همه اینجا گفتن زشته و اینا. خلاصه نمیدونم چطوری باهاش رفیق شم.
حسرت بودن با اونو... اره میدونم . تو حرف همه رو میدونم. ولی میخوابم تو خوابمه. تا پام ...
اکه مشاور خوبی میشناسی برو حتما. این شرایطی که توشی خیلی سخته...
یه چیزی رو خواهرانه و دوستانه میگم، شاید برات عجیب یا خنده دار بیاد... ولی تا وقتی این استادت فکر و ذکرت هس، تحت هیچ شرایطی با کسی ازدواج نکن. حتی اگر بگن با این ازدواج یه نفعی بهش میرسه یا حتی جونش نجات پیدا میکنه. هیچ وقت فکر نکن اگر ازدواج کنی از ذهنت پاک میشه. چون اگه نشه خیلی زجر میکشی، خیلی...
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
هعیییی... من دقیقا تو این مرحله ام... الان ازدواج کردم... خیلی عذاب میکشم.. همسرمو شدیدا ب ...
تاپیکاتو خوندم.. بعضیاشو
فهمیدم ازدواج کردی....🙁
تاپیکاتو که میبینم یا الان باهات حرف میزنم میبینم چقدرررر شبیه منی...🙄
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
توام مثل منی؟ از چه نظر میگی.. ازدواج کردی ولی دلت جای دیگه س؟
اخلاقیاتت شخصیتت