2789
عنوان

همکلاسیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم معلمام خیلی بهم توجه میکنن لنتیا ،،، وارد کلاس نشدن میگن فلانی بیا پاتخته درس جواب بده😂😂😂😂😂

ولی درکل رفتارسنگین ، اندکی غرور و وقتی خودت رو بی نیاز نشون بدی و چشمت دنبال چیزی نباشه  و ظاهر اراسته اما ساده داشته باشی ، دور و بریات به سمتت جڋب میشن 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
من خودم معلمام خیلی بهم توجه میکنن لنتیا ،،، وارد کلاس نشدن میگن فلانی بیا پاتخته درس جواب بده😂😂😂 ...

عزیزم:)) ولی آخه توجه معلم خیلی فرق داره با استاد. یعنی جو دانشگاه و مدرسه خیلی متفاوته.

۸۰ درصد کامنتا: دقیقا اینی که توصیف کردی ماییم 😎 ۱۰ درصد: عکس🤤 ۱ درصد: استدلال منطقی 😁

من جز اون ۸۰ درصدم ولی بوخودا راست گفتم😄😄

البته چند سالیه از دوران تحصیلم میگذره شاید برم سر کلاس دیگه اونطور نباشم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
عزیزم:)) ولی آخه توجه معلم خیلی فرق داره با استاد. یعنی جو دانشگاه و مدرسه خیلی متفاوته.

معلم میگم هلو بشنو 😂😂😐 همشون پسر جونن بابا ولی خب توجهشون نسبت به من راجب درسه فقط 😒😑پدرمو در اوردن اخیش که دیگه تموم شد 😪 

ببین خیلی روان حرف میزنه. شوخی های هوشمندانه میکنه و موقع کار خیلی اخمو و جدیه.

همینه دیگه اخلاقش طوریه ک ازش حساب میبرن ، قد بلندش و اسپورت پوشیدنش خاصش میکنه و این چیزایی ک گفتی یعنی اعتماد ب نفسم داره

من دوتا از استادام دقیقا خیلی تابلو باهام اینجوری بودن...

یه بار یکیشون گفت امروز حواست ب من نیست.نکنه دلت جایی دیگه ست...

یا مثلا یه دفعه وسط درسش از من تعریف میکرد... خیلی خیلی بی ربط بود... یهو میگفت خانم ... خیلی ارامش بخش و با حوصله س... 

مدرسه یا کلاس کنکور؟ :))) 

مدرسه 😶 استادای بیرونو واسمون میاوردن ...

😐بیشورا هنوز اسممو یادنگرفته ،،،میاوردن درس میپرسیدن😑  

+مورد داشتیم تو کل ۴ماه ،۶بار پرسید سه بارش از من بود😕😂

توجه داریم تا توجه 😅 این مدلیش نصیب من شدع😬