2777
2789
عنوان

همکلاسیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه تو دوست شی داره...... 😂😁😂

متوجه منظورتون نشدم😅🙈

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من وقتی دانشجو بودم  دقیقا همین بودم حتی تیپ و هیکلم...

فقط اینکه اینطور که میگی من از این همکلاسی شما یکم اجتماعی تر بودم

راز خاصی هم نداره. ولی حتی دوران مدرسه هم با معلما رابطه خوبی داشتم. چایی شیرین بازی درنمیارم مثلا اصلا وابدا یادشون نمیاوردم که درس بپرسن ولی معلم و استادامو درک میکردم و بهشون احترام بدون پاچه خواری میذاشتم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
دقیقا اینم مرموزه. ولی توصیف کن چطوری بودی؟

اعتمادبنفس داشتم محکم و بدون استرس حرف میزدم چون همیشه تو خونه با صدای بلند شعر میخوندم بی اشکال حرف میزدم

اون درسی رو که دوست داشتم رو زیاد در موردش مطالعه میکردم و آمادگی داشتم ولیاگه چیزی هم بلد نبودم کم نمیاوردم شوخی هام مبتذل نبود دوستام میگفتن تو باید برای مدیری طنز بنویسی

یه بار سر امتحان پایان ترم به یه آقا که ناظر ما بود گفتم نتونستم برای امتحان بخونم اجازه میدید تقلب کنم و.. 

استاده اول خیلی تعجب کرد که انقدر صریح بهش گفتم و خندید بعد یه لحظه فکر کرد و گفت باشه من‌ کشیک میدم شما تقلب کنید 😐😐😐😐

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

بخدا من هیچ تحفه ای نبودم ولی توجه همه استادا بهم بود یکم درسم خوب بود. فقط همین. تو دوره لیسانس یه استاد حل تمرین داشتیم دانشجو دکترا بود. یعنی خودش می رفت تو گوشیش، یکی حل می کرد، نگاه نمی کرد داد میزد خانم .... درسته؟؟ خیلی از این کارا کرد آخر این هم کلاسی هام هی گفتند این بهت نظر داره، منم چنان ترسیدم انگار می خواد الان منو بخوره، یه دوره همه حل تمرین ها رو جمع کرد تا نمره بده، آخر ترم رفتم گفتم استاد میشه حل تمرین های منو بدید می خوام نگه شون دارم. گفت همه رو انداختم تو کارتون دم در. مگه تو هم داده بودی؟؟ بعد هم هر هر خندید، این ترم اول بود، ترم 8 تو امتحان های اخر، سر یه امتحان آومد بهم گفت بیا اتاقم حل تمرین هات رو ببر. تموم ش رو دونه به دونه نگاه کرده بود و اونایی که اصلاح لازم داشته بود رو اصلاح کرده بود. 

ببین من همش دارم نگاهش میکنم و زیرنظرش دارم دیوانه شدم 

ممممم به نظر من با اینکه آدم درس خونی نیست اما فعاله که این خودش خیلی نکته مهمیه. 

و یه چیزی میگم منو دعوا نکنین 🙈 کارشناسی یه همکلاسی داشتم که قد بلند بود و تیپ اسپرت میزد خیلی توجه ها بهش بود 

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من وقتی دانشجو بودم  دقیقا همین بودم حتی تیپ و هیکلم... فقط اینک ...

ببین آخه این اصلا اجتماعی نیست ولی هر بار سر هر کلاس بدون هیچ تلاشی توجه استادها به سمتش جلب میشه. البته سر کارها هم هست کیفیت کارهاش خوبه ولی خیلی های دیکه هم کارهاشون خوبه ولی این خیلی توجه میگیره. نکته ام اینه نه بخاطر اجتماعی بودنشه نه قیافهش که بگیم یهو خوه ناخواه همه بهش توجه میکنند نه این ساکت هم می شینه باز استادها فقط به این نگاه میکنند و رو به این درس میدن

ببین من همش دارم نگاهش میکنم و زیرنظرش دارم دیوانه شدم 

شاید با رفتار و پوشش این پیام رو میده که دنبال پسرها نیست

خب این برای مردا جالبه

عقب مونده و از زیر کار در رو و خنگ و ترسو و ..   هم نیست

یعنی اعتماد به نفس داره و برای خودش زندگی میکنه

این جذابه

ببین آخه این اصلا اجتماعی نیست ولی هر بار سر هر کلاس بدون هیچ تلاشی توجه استادها به سمتش جلب میشه. ا ...

جدی میگم تجربه خودمو خیلیای دیگه بهم ثابت کرده هرچی کمتر دنبال این باشم که بهم توجه کنن و ... بیشتر حذبم میشن. دقیقا برعکس چیزی که خیلیا عمل میکنن. این حس بی‌تفاوتی واقعی که از درون هس انگار یه انرژی ای داره که دیگرانو جذب میکنن

جالبه بدونی اونی که بقیه بهش جذب میشن،لزوما ازین شرایط خوشحالم نیس‌ شاید خوشش بیاد شاید نیاد

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.