2777
2789
عنوان

دخالت. کمکککککک

445 بازدید | 44 پست

سلام اگر کسی خیلی توی کاراتون دخالت کنه و شما هم خیلی بدون بیاد، و شما هم باهاش رو در بایستی داشته باشید، چطور محترمانه بهش میفهمونید که بس کنه؟؟؟ 

هر چی سکوت کردم و محترمانه و با لبخند جواب دادم فایده نداشت. لطفاً راهنمایی کنید متشکرم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری هم جلوه میده که انگار خیز خواهه و خیلیم پرروعه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اگه مبخوای ما راهنماییت کنیم باید بگی که کی تو کارات دخالت میکنه و تو چه کاری تا ما هم شرایط رو بسنج ...

راستش نمیتونم دقیق بگم  اما یکی از آشنا هاست 

اين به شعور اجتماعى طرف برميگرده وكسيكه ازش بى نصيبه كجا احترام حاليشه رو درباستى توهيچ موردى نكن كه كلاه سرت ميره خيلى واضح بهش بگو بدم مياااااااد ازاين رفتارت اگه نميتونى تركش كنى من راحت ميتونم تو و اين رفتارتو ترك كنم 

مثلا میتونی بگی که بهتر نیست تصمیم گیری رو به عهده خودم بذاری؟ چون فکر میکنم این بیشتر به من مربوطه ...

آخه باهاش خیلی رو در بایستی دارم .

خب خودت میگی محترمانه جواب نداده دیگه.بهتره رودربایسی رو بزاری کنار

خب اگه بی احترامی کنم دوباره چجوری بعدش باهاش چشم او چشم بشم

مثلا اگه مادرشوهر باشه😁

نه اون نیست