lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 عنوان دخالت. کمکککککک 445 بازدید | 44 پست سلام اگر کسی خیلی توی کاراتون دخالت کنه و شما هم خیلی بدون بیاد، و شما هم باهاش رو در بایستی داشته باشید، چطور محترمانه بهش میفهمونید که بس کنه؟؟؟ هر چی سکوت کردم و محترمانه و با لبخند جواب دادم فایده نداشت. لطفاً راهنمایی کنید متشکرم ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹 1399/02/23 | 05:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 بگو داداش ولم کن نمیشه اینجوری که ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 یجوری هم جلوه میده که انگار خیز خواهه و خیلیم پرروعه ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
polp عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 459 اگه مبخوای ما راهنماییت کنیم باید بگی که کی تو کارات دخالت میکنه و تو چه کاری تا ما هم شرایط رو بسنجیم و راهنماییت کنیم پس اگه مشکلی نیست توضیح بده
yaaghut عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 3986 مثلا میتونی بگی که بهتر نیست تصمیم گیری رو به عهده خودم بذاری؟ چون فکر میکنم این بیشتر به من مربوطه تا تو لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
faghatkhoda عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 967 خب خودت میگی محترمانه جواب نداده دیگه.بهتره رودربایسی رو بزاری کنار
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 مثلا اگه مادرشوهر باشه😁 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 اگه مبخوای ما راهنماییت کنیم باید بگی که کی تو کارات دخالت میکنه و تو چه کاری تا ما هم شرایط رو بسنج ... راستش نمیتونم دقیق بگم اما یکی از آشنا هاست ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
polp عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 459 راستش نمیتونم دقیق بگم اما یکی از آشنا هاست تو چه کاری دخالت میکنه
helmanegin عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 73 اين به شعور اجتماعى طرف برميگرده وكسيكه ازش بى نصيبه كجا احترام حاليشه رو درباستى توهيچ موردى نكن كه كلاه سرت ميره خيلى واضح بهش بگو بدم مياااااااد ازاين رفتارت اگه نميتونى تركش كنى من راحت ميتونم تو و اين رفتارتو ترك كنم
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 مثلا میتونی بگی که بهتر نیست تصمیم گیری رو به عهده خودم بذاری؟ چون فکر میکنم این بیشتر به من مربوطه ... آخه باهاش خیلی رو در بایستی دارم . ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 خب خودت میگی محترمانه جواب نداده دیگه.بهتره رودربایسی رو بزاری کنار خب اگه بی احترامی کنم دوباره چجوری بعدش باهاش چشم او چشم بشم ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 مثلا اگه مادرشوهر باشه😁 نه اون نیست ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹