2777
2789
عنوان

دخالت. کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست
با شوهرت خصوصی و جدی بشینید در مورد اون موضوعی که تحت تاثیرش قرار گرفته صحبت کنید در زمان مناسب که خ ...

آره واقعا. چندین بار باهاش صحبت کردم ولی فکر می‌کنه اون یارو خیر خواهشه و از من تجربش بیشتره. بازم ممنون از لطف شما

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بهت صبر بده شما از تلاش دست نکش.شوهرت هم بالاخره متوجه میشه ایشالله

چی بگم والا. ممنون

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اااا من فکرکردم غریبس

نه آشناست ولی درجه یک نیس

من هیچی نمیگم ولی همسرم باهاش گاهی اوقات صحبت می‌کنه یا اون خودش بحث می‌کشه وسط.  من خودمو بی م ...

نمی دونم چقدر حرفم درسته نظر شخصی خودمو میگم ولی شاید یه جاهایی آدم باید جدی جواب طرفو بده که حد خودشو واسه همیشه بدونه و باید برایش هزینه هم بدی و حالا ممکنه تا یه چند وقت باهات سرسنگینی باشه ولی کم کم خوب میشه ولی شاید ارزشش رو داشته باشه . ولی در کل باید همسرت به حرفت باشه چون هزارم که تو به اون شخص بگی دخالت نکنه ولی همسرت به حرفش اعتنا کنه فایده ندارد که هیچ تازه اون گستاخ تر میشه و از اختلاف نظر تو شوهرت بیشتر سو استفاده می کنه . ببین می تونی همسرتو رام خودت کنی؟ با محبت و گارد نگرفتن غیر منطقی نسبت به اون شخص چون اگه بر عکسش باشه همسرت کمتر به حرفت اعتنا می کنه

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

وقتی خیلی جدی درباره موضوع خصوصی تو داره اظهار نظر می‌کنه یهو بحث رو عوض کن درباره یکی از موضوعات اخبار روز! این یه مهارته تمرین کنی موفق میشی.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲

انقد از فضولی متنفرم که دیگه رودربایستی و احترام حالیم نمیشه!!😤

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
آره واقعا. چندین بار باهاش صحبت کردم ولی فکر می‌کنه اون یارو خیر خواهشه و از من تجربش بیشتره. بازم ...

قربونت لطف داری. ان شاالله بتونی موفق بشی.روحیه تو حفظ کن زیاد گیر نده به این ماجرا تا بتونی عاقلانه و بدور از احساس افسار اوضاع رو به دست بگیری و به بهترین نحو قضیه رو حل کنی تا حرمتی شکسته نشه به امید خدا

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

قربونت لطف داری. ان شاالله بتونی موفق بشی.روحیه تو حفظ کن زیاد گیر نده به این ماجرا تا بتونی عاقلانه ...

چشم ممنووون