2777
2789
عنوان

دخالت. کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست
تو چه کاری دخالت میکنه

تصمیمات زندگیم و همسرم متاسفانه به حرفی گوش میده 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اين به شعور اجتماعى طرف برميگرده وكسيكه ازش بى نصيبه كجا احترام حاليشه رو درباستى توهيچ موردى نكن كه ...

آخه ازم بزرگتره و روم نمیشه اینقدر واضح بهش بگم خودشم ممکنه بی ادبانه جوابمو بده و شوهرمم پشتم نیس توی این مورد. 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا به حرفاش گوش نده و کار خود تو بکن و اگه هم اعتراضی کرد قوی و با آرامش جواب شو بده و بگو که به نظرم اینطوری بهتره یا بگو فکرامو کردم اینطوری منطقی تره یا اینطوری با حال و هوای من جورتره . همینطور که بهش بی اعتنایی کنی کم کم خودش می فهمه که نباید تو هر کاری سرک بکشه و حد خودشو می فهمه .البته بحث در مورد خانواده درجه یک به نظرم متفاوته واقعا باید ببینی حرفاشون چیه و سبک سنگین کنی چون خانواده خیر ادمو می خوان

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

مشکلی که من با پدرشوهرم داشتم. بخاطر اینکه فکر میکردم بی احترامی میشه خودخوری میکردم و هیچ نمیگفتم. ولی درنهایت 1 بار غیرمستقیم جواب دادم. از اونجایی که بسیار دنده پهن هستن رفتارشونو ترک نکردن ولی تاحدی تعدیل شد. جالبش اینه میدیدن من و شوهرم فقط میگیم باشه ولی درنهایت کار خودمونو میکنیما، اما از رو نمیرفتن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نگفتم که فحش بده خودت گفتی محترمانه برخورد کردم و جواب نگرفتم.خب باید رک بهش بگی که کارش دخالته

ممنون ولی آخه خودش که اینقدر ادعاش میشه باید بفهمه دیگه که اینقدر نظر نده. من کلا آدم خجالتی هستم نمیتونم جواب کسیو بدم ولی واقعا دیگه این خیلی رو اعصابمهههه

ممنون ولی آخه خودش که اینقدر ادعاش میشه باید بفهمه دیگه که اینقدر نظر نده. من کلا آدم خجالتی هستم نم ...

خب پس بزار نظرشو بده بعد شما نشنیده بگیر.اصلا از مسائل و تصمیماتون چرا باهاش حرف میزنید خب اونم فکر میکنه شما ازش نظر میخوایید

اصلا به حرفاش گوش نده و کار خود تو بکن و اگه هم اعتراضی کرد قوی و با آرامش جواب شو بده و بگو که به ن ...

مرسی چقدر زیبا بود کامنتت. آره من اصلا حرفشم گوش نمیدم ولی شوهرم متاسفانه تحت تاثیر حرفاش قرار میگیره و روی تصمیمات مون تاثیر می‌ذاره

تصمیمات زندگیم و همسرم متاسفانه به حرفی گوش میده 

به هیچ وجه در مورد مسایل خودتو همسرت باهاش حرف نزن چه خوب چه بد. اینجوری کم کم حد خودشو می فهمه

خب پس بزار نظرشو بده بعد شما نشنیده بگیر.اصلا از مسائل و تصمیماتون چرا باهاش حرف میزنید خب اونم فکر ...

تقصیر شوهرمه . و شرایطم یجوری شد که اون فکر می‌کنه حق داره نظر بده ولی رسماً داره دخالت می‌کنه

به هیچ وجه در مورد مسایل خودتو همسرت باهاش حرف نزن چه خوب چه بد. اینجوری کم کم حد خودشو می فهمه

من هیچی نمیگم ولی همسرم باهاش گاهی اوقات صحبت می‌کنه یا اون خودش بحث می‌کشه وسط.  من خودمو بی میل به حرفاش جلوه میدم ولی باز نمی‌فهمه باید دهنشو ببنده نمیدونم چرااا

مرسی چقدر زیبا بود کامنتت. آره من اصلا حرفشم گوش نمیدم ولی شوهرم متاسفانه تحت تاثیر حرفاش قرار میگیر ...

با شوهرت خصوصی و جدی بشینید در مورد اون موضوعی که تحت تاثیرش قرار گرفته صحبت کنید در زمان مناسب که خیلی حالش خوبه و حس می کنی ازت راضیه و واقعا دلایل خودتونو بگید واسه هم. همسرت فکر می کنه اون شخص خیلی درست می گه و حرفاشو می پذیرند ولی اگه ببینه نظر تو بهتر و عاقلانه تره حرف تو رو می پذیره. باید بشینید و بدون گارد خاصی ببینید که چیزی که اون طرف میگه چقدر به صلاح زندگی تونه و کاری هم هیچ چیز دیگه نداشته باشید

پس حتما با شوهرت صحبت کن چون این وسط همسرت باید تغییر رفتار بده عزیزم

چندین بار باهاش صحبت کردم ولی فکر می‌کنه اون یارو خیر خواهشه