2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب بعدش که فوق العادس مخصوصا منکه جوابارو بلافاصله که سوالا اومد چک کردم و دیدم درصدام خوبه😍می ارزه تلاش کنی کل زندگیتو یه جورایی انگار میبری👍حالا که تایم اضافی هم بهتون دادن حسابی بخون گلم

من ۳ بار کنکور دادم بار آخر برام جدی بود

شب قبلش نخوابیدم استرس شدید همش تو دستشویی بودم و دل درد داشتم همش مامانم برام جوشونده میآورد

سر جلسه همش بغض داشتم

بعدش راااحت بودم حس آزادی از قفس

اومدم خونه تا فردا صبحش خوابیدم عالی بود پارسال

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
شب بعدش که فوق العادس مخصوصا منکه جوابارو بلافاصله که سوالا اومد چک کردم و دیدم درصدام خوبه😍می ارزه ...

خانم شما چی نیخونین؟من میتونم تو این مدت کم درسم خوبه ها ولی از عید خیللللی شل شدم همه مطالب خوندم ولی خوب تست نزدم و جمع بتدی نکردم میتونم زیر شش هزار منطقه ۳ شم لطفا امید الکی ندید 

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

شب قبلش اینستا نصب کردن و دوستا همدیگر  رو فال و کردیم تا پاسی از شب ساعت ۱۲ ک شد رفتم بخوابم خوابم نمیبرد خانواده میگن ت صبح ناله میکردی صبحش ک بیدااااارم کردن انکار بیدارم کردن برای اعدام کردن 

به مامان بابام گفتم خدا ازتون نگدره ک منو اینجوری کردین

بعد اونجا رفتیم و اینها سر جلسه کنکور یکی میگفت دانش آموزان بند شماره فلان من قلبم میومد تو دهنم 

ولی بعدش خیلی خوب بود خوب داده بودم یه احساس رهایی و آرامش داشتم فرداش هم رفتیم برام گوشی گرفتیم

پیشگو و خوابگذار اعظم بویو 
خانم شما چی نیخونین؟من میتونم تو این مدت کم درسم خوبه ها ولی از عید خیللللی شل شدم همه مطالب خوندم و ...

بستگی داره رشتت چیه

۶هزار تجربی برابره با ۶۰۰ ریاضی و انسانی

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️