2777
2789
عنوان

گیر چه ادمایی افتادم ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 30 پست
جواب نمیدم زنگای رفیقشوپسرخالشم واتساپ پیام داد خب طبیعتا من نمیام شماره ی این ادمو سیو کنم که،وقتی ...

عزیزم اصلا خوندی جواب نده.بخدا ذهن پسرا با مال خانوما فرق میکنه.ی چیزی بگم ناراحت نشی...وقتی طرف اصلی رو رد کردی و الان زندانه چرا به پسر خاله میگی وقتی ازاد شد خبر بده

عشقمهمشونو بلاک کن باور کن تو خیلی ارزشت بیشتر از اینه عمرتو پای کسی بزاری که خیانت کاره و الان رفته ...

اره واقعا این خیلی بی غیرت و حرومزادس

عوض میکنم سیمکارتمو

ولی خب اکانت اینستامو نمیتونم پاک کنم متاسفانه

ولی میتونم دایرکتمو ببندم ک نتونن بهم پیام بدن

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا خوندی جواب نده.بخدا ذهن پسرا با مال خانوما فرق میکنه.ی چیزی بگم ناراحت نشی...وقتی طرف اصل ...

منظور کلی این بود ک اوکی اگه بحث فلانیه دیگه تموم شده ازاد شد خبر بده، منظورم اینجوری بود یعنی به طور خدافظی طور گفتم

اره واقعا این خیلی بی غیرت و حرومزادسعوض میکنم سیمکارتموولی خب اکانت اینستامو نمیتونم پاک کنم متاسفا ...

اره بخاطر اونا اینستاتو پاک نکن ، فقط تا دیدی کسی ازشون بهت پیام داد بدون حرفی بلاکشون کن ، ممکنه یه چیزی بگن دلت به حالشون بسوزه یا یجوری تحریکت کنن بیشتر باهاشون حرف بزنی و باز دوباره دور باطل بیفتی

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

وای چرا این کلمه زشت رو به خودت نسبت دادی ج ند ه نیستم.....خیلی خیلی خودت رو داری کوچیک میکنی.یکبار جدی همشون رو ضایع کن و بلاک....

قدر خودت رو بدون با کسی باش که قدرت رو بدونه .میخوام بیام خواستگاری و این چرت و پرتا رو هم گوش نده.اگر دوباره گفت بگو تو کی هستی که من اجازه بدم بیای خواستگاریم و تمام.

اصلاا جواب نده....هیچی

نه بابا نمیدم

فقط این پسرخالش وقتی واتساپ پیام داد نشناختمش بخاطر همین جواب دادم وقتیم جواب دادم دیدی ک چجوری دادم

دیگه هم میرم خطمو عوض میکنم

وای چرا این کلمه زشت رو به خودت نسبت دادی ج ند ه نیستم.....خیلی خیلی خودت رو داری کوچیک میکنی.یکبار ...

عصبی شدم یلحظه

بلاک کردم ولی خطمم عوض میکنم

نه بابا مگه دیوونم به این چرندیات و دروغاشون گوش کنم وقتی همچین ادمایی هستن ک میرن سراغ دوست دوستشون و میخوان بین همدیگه پاس کاریش کنن

آفرین...این جور مسائل یه دفعه شوخی شوخی میشه یه دردسر بزرگ

اصلا اینا عددی نیستن برام فکر کردن کی ان پسره بدون هیچ نسبتی برداشته میگه بیا ببینمت اخه قابلمه ای تو اصلا چرا باید حتی به من سلام کنی

عصبی شدم یلحظهبلاک کردم ولی خطمم عوض میکنمنه بابا مگه دیوونم به این چرندیات و دروغاشون گوش کنم وقتی ...

اگه راضی نشد عوض کنی خطتو به بابات بگو برای خطم پبام اومده که فعالیت های سیاسی از طرف این خط شناسایی کردن چندتا پست توی اینستا لایک کرده بودم بعد بگو ترسیدی تا خطتو عوض کنه

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

خب از اول چرا میرین با همچین ادمایی رفیق میشین که الان به مشکل بخورین اخه... چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟

اصلا هم شماره ناشناس جواب نده... شماره ات رو هم اگر کلا عوض کنی چه بهتر. اما مراقب خودت باش.

اگه راضی نشد عوض کنی خطتو به بابات بگو برای خطم پبام اومده که فعالیت های سیاسی از طرف این خط شناسایی ...

بابام اینجور چیزارو میگه هیچکار نمیتونن بکنن نگران نباش

حالا باید ی چند ماه رو مخش باشم شاید عوض کرد