2777
2789
شب قبل که قطعا استرس هست بعدشم اگه کنکورتو خوب داده باشی خودت میدونی و آرومی ولی اگه بد..نگران و مضط ...

خانم شما مشاوری؟خانم من هر جا رفتم کلی پولشون بود پول نداشتم متاسفانه میتونم یه جا باهاتون حرف بزنم تلگرام دارین؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم شما چی نیخونین؟من میتونم تو این مدت کم درسم خوبه ها ولی از عید خیللللی شل شدم همه مطالب خوندم و ...

خب من نمیدونم در چه سطحی خوندی گلم که رتبه بگم ولی ناامید نشو زمان زیاد داری ۳ماه خیلیه میتونی راحت جمع بندی کنی به شرطیکه هدر ندی خودم دندون میخونم پشت کنکور قبول شدم البته سعی کن پشت کنکور نمونی اوضاع از هر جهت بدتر میشه شک نکن

شب قبلش اینستا نصب کردن و دوستا همدیگر  رو فال و کردیم تا پاسی از شب ساعت ۱۲ ک شد رفتم بخوابم خ ...

به به چی قبول شدین

خب من نمیدونم در چه سطحی خوندی گلم که رتبه بگم ولی ناامید نشو زمان زیاد داری ۳ماه خیلیه میتونی راحت ...

دارین جدی بهم میگین؟خواهش میکنم حستون و خاطره قبول شدنتون رو بنویسین لین تو این تاپیکم لطفااا خس واقعی و بعدش چیکار کردین

بله عزیز حتما

خانم خیلیییی خوشحالم پیدا کردم شما تلگرام دارین؟ من ای دیمو بهتون بدم؟

دارین جدی بهم میگین؟خواهش میکنم حستون و خاطره قبول شدنتون رو بنویسین لین تو این تاپیکم لطفااا خس واق ...

هیچوقت نا امید نباش عزیز طبق فرمایش ایشون سه ماه واقعا زمان خوبیه..من شاگرد خودم سال97توی چهار ماه جدی خوندن پزشکی اصفهان قبول شد..

فقط خدا..

دارین جدی بهم میگین؟خواهش میکنم حستون و خاطره قبول شدنتون رو بنویسین لین تو این تاپیکم لطفااا خس واق ...

خیلی نوشتن بلد نیستم عزیزم 😁فقط میتونم بگم هیچ چیز لذت پخش تر از این نیست این حسو داشته باشی که آینده تضمین شده ای داری و دست یافتن به این حس خیلی سخت نیست یکم تلاش میخواد برا ۶ هزار تلاش نکن گلم برای زیر هزار تلاش کن هدف بزرگ داشته باش😍

خیلی نوشتن بلد نیستم عزیزم 😁فقط میتونم بگم هیچ چیز لذت پخش تر از این نیست این حسو داشته باشی که آین ...

واقن وقتی نیست فک میکنم حاااشم زیر ۶۰۰۰ منطقه ۳ خیلییی سخت باشه برای منی ک از عید شل خوندم

اشکال نداره به گذشته فک نکن سه ماه مونده زمان مناسبیم هست میتونی👍

مرسی از انرژی مثبتتون😙🌱