2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب بعدش که فوق العادس مخصوصا منکه جوابارو بلافاصله که سوالا اومد چک کردم و دیدم درصدام خوبه😍می ارزه تلاش کنی کل زندگیتو یه جورایی انگار میبری👍حالا که تایم اضافی هم بهتون دادن حسابی بخون گلم

من ۳ بار کنکور دادم بار آخر برام جدی بود

شب قبلش نخوابیدم استرس شدید همش تو دستشویی بودم و دل درد داشتم همش مامانم برام جوشونده میآورد

سر جلسه همش بغض داشتم

بعدش راااحت بودم حس آزادی از قفس

اومدم خونه تا فردا صبحش خوابیدم عالی بود پارسال

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
شب بعدش که فوق العادس مخصوصا منکه جوابارو بلافاصله که سوالا اومد چک کردم و دیدم درصدام خوبه😍می ارزه ...

خانم شما چی نیخونین؟من میتونم تو این مدت کم درسم خوبه ها ولی از عید خیللللی شل شدم همه مطالب خوندم ولی خوب تست نزدم و جمع بتدی نکردم میتونم زیر شش هزار منطقه ۳ شم لطفا امید الکی ندید 

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

شب قبلش اینستا نصب کردن و دوستا همدیگر  رو فال و کردیم تا پاسی از شب ساعت ۱۲ ک شد رفتم بخوابم خوابم نمیبرد خانواده میگن ت صبح ناله میکردی صبحش ک بیدااااارم کردن انکار بیدارم کردن برای اعدام کردن 

به مامان بابام گفتم خدا ازتون نگدره ک منو اینجوری کردین

بعد اونجا رفتیم و اینها سر جلسه کنکور یکی میگفت دانش آموزان بند شماره فلان من قلبم میومد تو دهنم 

ولی بعدش خیلی خوب بود خوب داده بودم یه احساس رهایی و آرامش داشتم فرداش هم رفتیم برام گوشی گرفتیم

پیشگو و خوابگذار اعظم بویو 
خانم شما چی نیخونین؟من میتونم تو این مدت کم درسم خوبه ها ولی از عید خیللللی شل شدم همه مطالب خوندم و ...

بستگی داره رشتت چیه

۶هزار تجربی برابره با ۶۰۰ ریاضی و انسانی

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️