2777
2789
چی بگم بخدا 😥😥😥 توروخدا حرص نخور میدونم چی میگی😔 دوست صمیمی منم هرشب گریه میکرد دلم براش میس ...

چیکار کنم بچه هم ندارم..لبخندامم به زوره بخدا.روزا حالم خوبه شبا خیلی بیقرارمیشم😭😭😭الان اوند میخوام باهاش قهرکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فداتشم بخدا دلمرده شدم از این زندگی😭😭😭😭😭😭خیلی فشار رومه .شوهرم یعنی یذره وجدان نداره فک نمیکنه ...

خدانکنه دوستم 😥❤

چرا اینجوری میکنی بخدا منم ناراحت شدما 😭

من خیلی زود گریه ام میگیره 😭

همسن منی ، آخه سنی هم نداری بگم پیری 

بی حوصله ای ، اون میره با رفیقاش 😡😡

توکه میگی سرش به سنگ خورده پس چرا باز

خام میشه و میره .... 😕😕 واااایییی خدایا

خب چرا زن گرفته اعترازکن به خانوادش

خیلی گفتم اون طفلکیام همش باهاش حرف میزنن وقتی بده چجور ادمش کنن😭الان اومد نمیخوام باهاش حرف بزنم یک مدت میخوام سرد باشم

خدانکنه دوستم 😥❤ چرا اینجوری میکنی بخدا منم ناراحت شدما 😭 من خیلی زود گریه ام میگیره 😭 همسن ...

عزیزم ببخش ناراحتت کردم ولی اشک چشام خشک نمیشه😭😭😭نمیدونم من وقتی میاد انقد شادم وسعی میکنم خوش بگذره ولی دیگه منم حدی دارم کم میارم..ارجور بگی تاکردم نمیدونم چرا انقد براش مهمن که بخاطر اونا منو زیر پامیذاره ..درد خیلی سختیه واقلا پیرم کرده😭

خیلی گفتم اون طفلکیام همش باهاش حرف میزنن وقتی بده چجور ادمش کنن😭الان اومد نمیخوام باهاش حرف بزنم ی ...

اووووف 😯😯😯

میدونی چیه عزیزم 

خیلی از مردا بعدازدواج نمیخوان مسئولیت قبول کنن

و از زندگی مجردی دل بکنن😥

بعد ازدواج هم همون رویه سابق رو پیش میگیرن😥

عزیزم ببخش ناراحتت کردم ولی اشک چشام خشک نمیشه😭😭😭نمیدونم من وقتی میاد انقد شادم وسعی میکنم خوش بگ ...

توروخدا گریه نکن دوستم 😭❤

بخدا اینجا بودی می‌بردمت بیرون

کلی میخندوندمت❤

آخه ارزش داره بخاطر رفیقاش گریه کنی

تنهایی خیلی بده شوهرته میخوای کنارت

باشه کاملا میفهمتت عزیزدلم ❤😔😔

اووووف 😯😯😯 میدونی چیه عزیزم  خیلی از مردا بعدازدواج نمیخوان مسئولیت قبول کنن و از زندگی م ...

شوهرم اگه رفیقاش نباشن بهترین مرد روی زمینه بخدا.خیلی خوبی داره ولی من خیلی ازش سردشدم دیگه زیاد دوسش ندارم ازش خسته ام.اصلا دلم باهاش گرم نیست

توروخدا گریه نکن دوستم 😭❤ بخدا اینجا بودی می‌بردمت بیرون کلی میخندوندمت❤ آخه ارزش داره بخاطر ...

فدااتشم‌کاش نزدیک بودیم😭میدونی بیشتر از اینکه من همه کاری میکنم ولی شوهرم اونارو ترجیح میده خیلی رودلم غمه..

هرشب باخودم میگم امشب نمیره ومنو میبره یازود میاد ولی بازم میره 😭😭😭😭😭😭..اصلا انگار ن انگار هفته پیش کلی باهاش حرف زدم ک دلگیرم از کاراش اصلا اهمیت نداد

فدااتشم‌کاش نزدیک بودیم😭میدونی بیشتر از اینکه من همه کاری میکنم ولی شوهرم اونارو ترجیح میده خیلی رو ...

عزیزدلم کاملا درکت میکنم سخته

که اهمیت نده و هی تکرار کنه 😔

تازه امضاتم خوندم نی نی هم نداری 

فعلا تا اخلاقش درست نشده نیار گلم

به گل و گیاه هم توجه نکنی بعد یه هفته 

خشک و افسرده میشه🌹😥

ما که دیگه آدمیم نیاز به توجه و دیده شدن

داریم نمیشه که اینجوری دوام آورد 😭😭