2777
2789
عزیزدلم کاملا درکت میکنم سخته که اهمیت نده و هی تکرار کنه 😔 تازه امضاتم خوندم نی نی هم نداری&n ...

اره متاسفانه دردام که یکی دوتانیست حداقل بچه داشتم دلم‌گرم بود😭فداااتشم که بحرفام گوش دادی عزیزکم..دقیقا من خیلی پژمرده ام احساس میکنم نباید خوب باشم باید ادم بدی بشم😞😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم بخدا حتما برات دعات میکنم❤ و برات کلی صلوات میفرستم دوست مهربونم 😍 توروخدا دیگه گریه نکن هروق ...

چقدر مهرربونی فداتشم😭😭😭چشم الان میرم صورتمو اب میرنم سرمم درد گرفت باز از گریه..منم خواهر ندارم کلا بی کسم😞😞😞چشم درخواست میدم قبول کن😞😞شمارمو میدم شخصی

اره متاسفانه دردام که یکی دوتانیست حداقل بچه داشتم دلم‌گرم بود😭فداااتشم که بحرفام گوش دادی عزیزکم.. ...

خدانکنه ❤

ایشالله اونم سرعقل بیاد تو شاد شی

سنش کمه حتما بعدا درست میشه😉

دیگه ۲۹  ۳۰ سالش که بشه عاقل میشه

پسرا مثل ما خانوما ازاول عاقل و فهمیده

نیستن که 😂🙈 

خدانکنه ❤ ایشالله اونم سرعقل بیاد تو شاد شی سنش کمه حتما بعدا درست میشه😉 دیگه ۲۹  ۳۰ سالش ک ...

انشالله امیدوارم الان که سالهاس اوضاعمون همینه ..۲۶سالشه یعنی میگی امیدی هست..خیلی دوست دارم عزیزم خیلی ارومم کردی داتم میترکیدم دیگه

چقدر مهرربونی فداتشم😭😭😭چشم الان میرم صورتمو اب میرنم سرمم درد گرفت باز از گریه..منم خواهر ندارم ک ...

خدانکنه گلی 😍❤🌹

من درخواست دوستی بلد نیستم بخدا 😄

قبلا هم خواننده خاموش بودم ک عضو شدم

آره برو صورتتو آب بزن دختر  👧

نشسته برا من داره گریه میکنه😉

خدانکنه گلی 😍❤🌹 من درخواست دوستی بلد نیستم بخدا 😄 قبلا هم خواننده خاموش بودم ک عضو شدم آره برو ...

عزیزمی اب زدم و حرف هم داره میزنه جوابشو نمیدم..مههررربون من😍❤الان من ددخواست میدم نفسی