2777
2789

تو دل گرفته گیت ک آه میکشی برا منم دعا کن خلاص بشم بمیرم

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا اینجوری نگو😭

توروخدا

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
چرا گلم

راستش احساس کردم مامانم فرق گذاشت بین منو ابجیم 😭😭

😭میدونی همسر من مهریه قبول نکرد بجاش همه چی مثل حهاز خرید های عروسی حلقه و..پای شوهرم بود 

الان مامان گف ب ابجیم ک نامزد شده از اون لباسشویی جدیدا میده  حسودیم شد  احساس بدی بهم دست داده وسکوت کردم 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
راستش احساس کردم مامانم فرق گذاشت بین منو ابجیم 😭😭 😭میدونی همسر من مهریه قبول نکرد بجاش همه چی م ...

چقد پیچیده 

یعنی شما هیچ هزینه ای نکردید ؟

خوبه ک حسودی چرا 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

منم ناراحتما 

با شوهرم یه هفته ای هست قهرم دوست ندارم آشتی کنم همینجوری راحتم ولی عذاب وجدانم دارم یه کوچولو 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
چقد پیچیده  یعنی شما هیچ هزینه ای نکردید ؟ خوبه ک حسودی چرا

بخدا ادم حسودی نیستم  ننیدونم چرا اینطوری شدم  

احساس فرق گذاشتن کردم تو فک کن ب دلیل این ک شوهرت مهریه قبول نکرده از صفر تا ۱۰۰ همه چی پای اونه وتو بدهکار مردمی ونتونستی هنوز جهازتو بعد دوسال تکمیل کنی خونوادت هیچی هااا بهت ندادن دست خالی رفتی 

بعد ب ابجیت بگه فلان لباسشویی ویخچال ومیخوام بگیرم 

خب ادم ی جوری میشه 

شایدم اسمش حسودیه نمیدونم 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
بخدا ادم حسودی نیستم  ننیدونم چرا اینطوری شدم   احساس فرق گذاشتن کردم تو فک کن ب دلیل این ...

آهان اگه اینجوریه حق داری 

این حست حسودی نیست عزیزم 

حسود ینی خوب برای بقیه نمیخواد