2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اووو بابا غصه نخور توام رفیق بازی کن بزار حالش بیاد سرجاش

منم رفیق دارم ومیرم.ولی نمیشه من خیلی خستم ازش که نیخوام منو ببره بیرون میپیچونه ولی هرشب بادوستاشه خیلی خرابه حالم😭

عزیزم منم میخوام قهرکنم ازش دلسردم 

نزار سرد بشید به زندگیتون 

سعی کن تا حدودی با اخلاقش کنار بیای یا زیاد بزرگش نکنی برای خودت 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
حتما ناراحتت کرده که اینطوری قهرکردی

آره خیییلی 😢

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
نزار سرد بشید به زندگیتون  سعی کن تا حدودی با اخلاقش کنار بیای یا زیاد بزرگش نکنی برای خودت&nb ...

نمیتونم خیلی ازش خواستم واون پیچونده وبازم به رفیق بازیش ادامه داده میخوام خیلی بی محلیش کنم و سردبشم ..من هرشب دارم غصه میخورم وگریه میکنم واون پی خوشیش

الهی دورت بگردم اینجوری نکن 😭😭😭😭 مردا همینن دیگه همشون بچه اند .

خدانکنه گلم😭😭😭😭😭فک کن هرشب کارم گریه وغصه اس اون هرشب بعد کارش میره میگرده 😭بهش گفتم منو ببر میگه جنبه نداری و ولی برای رفیقاش جون میده حتی شاگرد معازه اش مهم تر ازمنه 

نمیتونم خیلی ازش خواستم واون پیچونده وبازم به رفیق بازیش ادامه داده میخوام خیلی بی محلیش کنم و سردبش ...

تو گریه کنی اون خوشگذرونی😥

توروخدا غصه نخور دوستم

تا سرش به سنگ نخوره درست نمیشه😕

توام این وسط خودتو پیرمیکنی بخدا 

تو گریه کنی اون خوشگذرونی😥 توروخدا غصه نخور دوستم تا سرش به سنگ نخوره درست نمیشه😕 توام این و ...

دلم پیرشده خواهر .الان ببینی یساعته دارم گریه میکنم میگرنم دارم😭خیلی سخته برام ..سرش خیلی وقتا به سنگ خورده ولی دست برنداشته.چطوری خوشی کنم داغونم

خدانکنه گلم😭😭😭😭😭فک کن هرشب کارم گریه وغصه اس اون هرشب بعد کارش میره میگرده 😭بهش گفتم منو ببر م ...

غصه نخور عزیزدلم😥❤😘

بخدا میفهمم چی میگی

دوست منم مشکل تورو داشت

شوهر احمقش انقدررررر خرج رفیق

بازی میکرد یه‌بار لنگ شد هیچکدوم

هزارتومن کف دستش ننداختن الان

دوستم میگه توروشون نگاه هم نمیکنه

اونم هرشب بمن ز میزد گریه میکرد😥

دلم پیرشده خواهر .الان ببینی یساعته دارم گریه میکنم میگرنم دارم😭خیلی سخته برام ..سرش خیلی وقتا به س ...

چی بگم بخدا 😥😥😥

توروخدا حرص نخور

میدونم چی میگی😔

دوست صمیمی منم هرشب

گریه میکرد دلم براش میسوخت

هیچ کاری هم نمیتونستیم براش بکنیم

خودش باید بخواد سرعقل بیاد عزیزدلم❤

تو خودتو پیرنکن بخدا افسرده میشی هاااا

غصه نخور عزیزدلم😥❤😘 بخدا میفهمم چی میگی دوست منم مشکل تورو داشت شوهر احمقش انقدررررر خرج رفیق ...

فداتشم بخدا دلمرده شدم از این زندگی😭😭😭😭😭😭خیلی فشار رومه .شوهرم یعنی یذره وجدان نداره فک نمیکنه من تو خونه ام ..اصلا دلم باهاش صاف نمیشه نمیتونم کنار بیام..دلم به هیچ کارز نمیره😭یعنی کافیه بگن فلان جا بریم بخدا باسر میبرشون و خرجشون میکنه..دلم خیلی پره خواهر