2777
2789

سلام دوستان دوقلو و چند قلوی خودم

روزتون مبارک

روز من و قل ام هم مبارک

شاد باشین💖💖💖

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

🥰😍😍😍روز پسرام مبااااارک

و دوقلو های خوشکل عمه😍😍😍❤️❤️❤️

انشالله روزی منتظرا بشه 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

روزتون مبارک ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥰😍😍😍روز پسرام مبااااارک و دوقلو های خوشکل عمه😍😍😍❤️❤️❤️ انشالله روزی منتظرا بشه 

مبارک بچه هاتون و برادرزاده هاتون

خدا حفظشون کنه🌹🌹🌹🌹🌹

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
مبارک بچه هاتون و برادرزاده هاتون خدا حفظشون کنه🌹🌹🌹🌹🌹

مرسی عزیزم 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
روزتون مبارک ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خیلی ممنونم مهربووون

روز همه دوقلوها از جمله دوقلو های خودم مبارک😍😍

ئه شما دوقلویین؟ 

دختر یا پسر؟ 

روزمووون مبارک😍😍🥰🥰🥰❤❤❤❤😛😛😛💙💙🧡🧡🧡💛

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

@مامان_دوقل_دوگل

@مامان_دوقلوها30

@مامان_دوقلوها72  

ئه شما دوقلویین؟  دختر یا پسر؟

بچه هام دوقلو هستن 

دختر و پسر😃

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
روزمووون مبارک😍😍🥰🥰🥰❤❤❤❤😛😛😛💙💙🧡🧡🧡💛

به به شما هم قل دارین؟ 

چی هست؟ 

بچه هام دوقلو هستن  دختر و پسر😃

به به

مثل من و داداشم😁

به به شما هم قل دارین؟  چی هست؟

بله خواهر❤❤🥰🥰😍😍😘

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍