2777
2789
عنوان

💖💖22 اردیبهشت، روز دوقلوها مبارک💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه تادو سال اصلاخونه هیچکدوم ازفامیلم نرفتم بابابزرگم ازدست دادم نرفتم  

آره عزیزم خواهر خودمم دوقلو داره

دوتا پسر 

خیلی سخته 

درک میکنم 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
بله گلم دوقلوییم  نه غیر همسانیم

خیلی تو سایت میدیدمتون اتفاقا 

نمیدونستم 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
مرررررسی....بله همسان...با اینکه خواهرم ازدواج کرده هنوز بعضیا ما رو تشخیص نمیدن😁

جدی

خیییلی باحاله

شوهراتون اشتباه نمیگیرن؟ 😁

عزیز دلم اینجا پیام دادم که کاربر کورد نبینه

واقعا دارم بهت میگم، حرفی نزدی که نگران هستی دل شکستی وباعث ناراحتی اون شده باشی

اون خودش مشکل داره، حق همه رو از شما میخواست

اصلا به دلت بد راه نده، لطفانفرینش برمیگرده به خودش حالا صبر کن

خواهشا ازش معذرت خواهی نکن، دیدی طلبکارشده میگه حتما خطا کرده که معذرت خواسته

عزیز دلم اینجا پیام دادم که کاربر کورد نبینه واقعا دارم بهت میگم، حرفی نزدی که نگران هستی دل شکستی ...

راستش گلم گفتم معذرت بخوام که روز قیامت یه وقت خدا ازم حساب نکشه

بالاخره من وظیفه م رو انجام میدم

از نفرینش نمیترسم

چون خدای من بزرگتره

خدا از همه چی بزرگتره و لا حول و لاقوة الا باالله

راستش گلم گفتم معذرت بخوام که روز قیامت یه وقت خدا ازم حساب نکشه بالاخره من وظیفه م رو انجام میدم ...

من متوجه منطور شما شدم ولی با یه ادم عقده ای وقتی طرف میشی فکر میکنه از رو تقصیر عذر خواستی

ولش کن اصلا دیگه اون تاپیک نرو 

نه تنها من حتی کاربر نیکی هم پیامارو خوند حق به شما داد

نمیدونم کجایی هستی ولی سمت اونا ادمایی هستن که تو محل ما بهشون میگن کینه ای و سنگ

جالبه خودشو مسلمون واقعی میدونه، براش نوشتم حصرت علی نگذاشتن کسی که فرزندشونو کشت به همسرشون بی احترامی کرد، رو نفرین کنن 

بعد این خانم 

میدونی خواستم متوجه اشتباهش کنم ولی مصر هست

خودشو صاحب حق میدونه

بدی افکار روشنفکری همینه تا بهشون بگی اشتباه میگی در مغزشونو میبندن و میگن نه خیر تو اشتباه میگی

بیخیال خواهرجان

من متوجه منطور شما شدم ولی با یه ادم عقده ای وقتی طرف میشی فکر میکنه از رو تقصیر عذر خواستی ولش کن ...

آره

باشه منم دیگه چیزی نمیگم

ممنون که پشتم وایستادی

من مشهدی ام گلم