2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 83 پست
دقیقا  همش میگه زن بدون اجازه شوهرش حق نداره جایی بره  تا الان دوبار رفتم بیرون هر دوبار ...

واقعا از من صبورتری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دارم فکر میکنم تا کجا تحمل میکنم دقیقا  خودم که هر روز یه جور بهم ثابت میشه که اینده ای ...

چی بگم والا انشالله دلتون زود اروم بشه و این قضایا براتون ختم به خیر بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همه ی دین رو برده از من بخواد 

خودش هیچی 

یا با دو تا حدیث من رو دور بزنه 

بعدم بگم من تحقیق کردم اینجوری که تو میگی نیست با لحن مسخره بگه از کی پرسیدی؟  از امام معصوم پرسیدی؟! 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.

عزیزممممم

سعی. کن کارایی رو انجام بدی که برا روحیه دوتاتونم خوبه 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
كجا

متاسفانه چند روز یکبار روحیم کامل بهم میریزه برای ادامه زندگی دچار تردید میشم یه جورایی لوس،شدم

متاسفانه چند روز یکبار روحیم کامل بهم میریزه برای ادامه زندگی دچار تردید میشم یه جورایی لوس،شدم

مراقب دل شوهرت باش

آدما همچين وقتايي خودشونو نشون ميدن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
میخوام برم

ببین شوهرته همه کسته چرا موقعی ک خووب باشع بخایش موقعی ک مریضه میخاای بری اتفاقا داری راه اشتباهی رو میری باید موقعه مریض هست پیشش باشی ک دلش خوش باشه و دلشو خوش کنی ک خوب شه پس اینکارو نکن مِیدونم عزیزم سخته ولی خووب زندگی رو باید همه جوره ب پاش ساخت 

انشالا خدا زودتر شفا بده شوهرتووو

😍😍
همه ی دین رو برده از من بخواد  خودش هیچی  یا با دو تا حدیث من رو دور بزنه  بعدم بگ ...

واقعا اینجوری سخته حداقل یه مشاور مذهبی پیدا کن اون باهاش حرف بزنه

اولا آرزو میکنم هرچی زودترررررررر این بیماری نحس دست از سر این کره خاکی برداره

دوما از خدا میخوام هر چی زودتتتتتتتتر حال همسرتون خوب بشه و هیچ مشکلی واسش پیش نیاد

سوما انشاءالله همیشه حال دلتون خوب ،ذهن و دلتوون پر از آرامش،تنتون سالم باشه و عشقتون مستدام

و در نهایت اینکه ای کاش همه زوج ها طعم عشق رو بچشند که واقعا شيرينه و جذابه...

عزیزممممم سعی. کن کارایی رو انجام بدی که برا روحیه دوتاتونم خوبه 

تحمل دیدن این وضعش رو ندارم هر چیم حالم خوب باشه تا ببینم لباش کبود شدن یا نفسش سنگینه داغون میشم

ببخشید چند سالشونه؟ بیماری زمینه ای داشتن؟

سی سال ، نه چون ادم سالمی بود انتظار نداشتم گرفتار بشه و اینهمه طولانی بشه