2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 83 پست
تحمل زجرش رو ندارم مردم از بس این دوماه بیصدا گریه کردم تا نفهمه حتی نمیتونه حرف بزنه نفس بکشه من چه ...

بری ک بدتره.الان بهت نیاز داره کنارش باشی بش امید بدی.اگه بری اعصابت بدتر داغون میشه هی دائم میری تو فکرش که چی شد.بمون تحمل کن درست میشه همه چی

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
چیزیش نمیشه دختر مطمئنم

خیلی کله شقه هر چی میگم گوش نمیده روزه میگرفت دکتر نمیره داروهاشودرست نمیخوره به هزار بدبختی راضی شده روزه نگیره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگرانه چی هستی ؟

اصلا تحملم نمیاد اذیت شدنش رو ببینم هی نفس نفس که میزنه میخوام بمیرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم هممون مث همدیگه ایم بخدا

💔💔💔 من ادم تحمل نیستم این جور مواقع عادت دارم مثل لودر خراب کنم برم جلو خانمی کردن تو ذاتم نیست

بری ک بدتره.الان بهت نیاز داره کنارش باشی بش امید بدی.اگه بری اعصابت بدتر داغون میشه هی دائم میری تو ...

خدا از زبونت بشنوه 💔

عزیزم درکت میکنم منم آنقدر استرس کشیدم که دیگه نمیکشم  شوهر منم کله شقه

جانا سخن از زبان ما میگویی دقیقا این مدت بدتر هم شده مواقع عادی خیلی ارومتره

جانا سخن از زبان ما میگویی دقیقا این مدت بدتر هم شده مواقع عادی خیلی ارومتره

الان چند ماهه که سر یه بی احتیاطی سینه هر دو مون عفونت گرفته 

از آبان تا الان نذاشته من با خیال راحت چرک خشک کن بخورم و خودشم نخورده و هر روزم بدتر میشه 

من دیگه مهربانی و این چیزا رو گذاشتم کنار و خودم شروع کردم به خوردن اونم بعد از من خورد 

حالا میگم بعد از یکی دو دوره خوب میشیم میگه حالا ازش توقعی ندارم شاید حجامت کردیم خوب شدیم حدیث امام صادقه 

و کلییی موارد اینطوری 

دیگه واقعا کم آوردم 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
الان چند ماهه که سر یه بی احتیاطی سینه هر دو مون عفونت گرفته  از آبان تا الان نذاشته من با خیا ...

قشنگگگگگگگ درررکت میکنم منم نمونه اش رو دارم فقط تاپیکای قبلیمو بخون ببین چی به سرم اورده این مدت . باورت میشه تو بیمارستان بهش میگفتن باید نفس بکشه نفسش رو حبس میکرد و از محیط اونجا خسته شده بود با داد و هوار کردن کاری کرد بهش ارامش بخش زدن و بعد مرخصش کردن

قشنگگگگگگگ درررکت میکنم منم نمونه اش رو دارم فقط تاپیکای قبلیمو بخون ببین چی به سرم اورده این مدت . ...

آفرین 

منم دست به گریبانم 

من خودم تو بیماری خیلی حرف گوش کنم ولی طرفم زبان نفهمه البته مورد من تو خیلی چیزا اینجوریه 

کلا زندگی مشترک من سختی های مختلف رو داره بدون ذره ای لذت 

حالا خودمونم آشنا شده بودیم و فک میکردم خوبه ولی بلد از ازدواج خیلی به لحاظ سیستم فکری تغییر کرد و رفت سوی دین  البته به مدل خودش 

بعدم میمونت جان شوهر من کارش دور کاری هست و همیشه در دلمه دیگه رسما خسته شدم ذره ای هم به فردیت تو ازدواج اعتقاد نداره و کار شیطان پرست ها میدونه این عقاید رو 

دیگه دارم میبرم 

آفرین  منم دست به گریبانم  من خودم تو بیماری خیلی حرف گوش کنم ولی طرفم زبان نفهمه البته ...

من اگه همیشه کنارم بود غصم کمتر بود دوری و .. اینا ازارم میده میفهمم عقایدتون متفاوته و کلا حس میکنی از دو تا سیاره جدا از همید

من اگه همیشه کنارم بود غصم کمتر بود دوری و .. اینا ازارم میده میفهمم عقایدتون متفاوته و کلا حس میکنی ...

من خیلی مستقل هستم و واقعا میخوام یه محدوده ی خالی برای خودم باشه که متاسفانه ندارم 

من خیلی مستقل هستم و واقعا میخوام یه محدوده ی خالی برای خودم باشه که متاسفانه ندارم 

و چقدر این قضیه که استقلال ادم کم بشه رو اعصابه

و چقدر این قضیه که استقلال ادم کم بشه رو اعصابه

دقیقا 

همش میگه زن بدون اجازه شوهرش حق نداره جایی بره 

تا الان دوبار رفتم بیرون هر دوبار آقا اسهال شدید شده و بیمار شده و ناراحت و عصبانی شده 

خودشم تا لنگ ظهر خوابه