2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 83 پست
اواسط اسفند تست کروناش مثبت شد بیچارگی کشیدم تا خوب شد امشب تند و تند ده تا جمله رو هیجان گفت باز سر ...

عزیزم قرص یا شربت کتوتیفن یا زادیتین میخورن ؟

با پزشک مشورت کنین اگه صلاح دونست استفاده کنه 

منم با این سرفه هام کمتر شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم قرص یا شربت کتوتیفن یا زادیتین میخورن ؟ با پزشک مشورت کنین اگه صلاح دونست استفاده کنه  ...

کلی دارو‌ داره حتی ویتامین ها رو نمیخوره لج کرده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما یا اطرافیانتون مبتلا نشدین که در تماس نزدیک بودین ?

نه عزیزم بعد از تماس با مشتری مشکوک خودش رو قرنطینه کرده بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو اتاق ? ولی باز تو یه خونه بودین که  چند روز بعد علائم داشتن ? نگران نباش کم کم بهتر میشه ما ...

خونه نیومد مستقیم رفت خونه پدرشوهرم تو اتاق ته حیاط که مستقله موند حدود یک هفته بعدش علایمش پیدا شد

عزیزم انشالله که خوب خوب میشن🙏🏻🙏🏻منم خیلی شوهرمو دوست دارم ولی اذیتم میکنه😔😔خیلی دلم پره ازش

دل منم پره که زدم به سیم آخر 💔 ممنونم از دعای قشنگت 🌹🌹🌹 انشالله همه زندگیا پر از شادی باشه 💙

مثلا خوب شده ولی واقعا ریه اش داغونه نفس عمیق نمیتونه بکشه

خب این طبیعیه

درسته که خوب شده ولی اثر کرونا تا چند وقت میمونه

ولی نباید الان هر جایی بره

دکتر رفته عکس بگیرن از ریه اش؟