2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 83 پست
واقعا اینجوری سخته حداقل یه مشاور مذهبی پیدا کن اون باهاش حرف بزنه

مشاوره رو که کلا قبول نداره 

ولی یکی از این آدمای مذهبی ای که قبول داره کلییی پیگیری کردم فهمیدم عراق هست و دسترسی بهش الان دیگه تقریبا نا ممکنه 

تازه یه چیز دیگه! وقتی میبینه من از یه چیزی خیلی اطلاعات دارم آشفته میشه و قهر میکنه 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تحمل دیدن این وضعش رو ندارم هر چیم حالم خوب باشه تا ببینم لباش کبود شدن یا نفسش سنگینه داغون میشم

بمیرم برات 

کاش میتونستم کمکت کنم 

حیف که جز دعا چیزی ازم بر نمیاد 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
مراقب دل شوهرت باش آدما همچين وقتايي خودشونو نشون ميدن!

منو وحشتناک لوس کرده قبول دارم مقصرم و دارم کوتاهی میکنم ولی اون لحظه که نقسش میگیره دلم میخواد بمیرم و نبینم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دوست داشتن را همه بلدن ایستادگی پشت شریک زندگیت مهمه بایست از خالقت کمک بخواه

چشم ⁦❣️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اولا آرزو میکنم هرچی زودترررررررر این بیماری نحس دست از سر این کره خاکی برداره دوما از خدا میخوام ه ...

ممنونم از دعاهای قشنگتون 💙💙💙 عشق خیلی قشنگه ولی امان از درد معشوق ...

مشاوره رو که کلا قبول نداره  ولی یکی از این آدمای مذهبی ای که قبول داره کلییی پیگیری کردم فهمی ...

من بودم تا عراق میرفتم ، به کله شقی های همسرم راضی شدم

ممنونم از دعاهای قشنگتون 💙💙💙 عشق خیلی قشنگه ولی امان از درد معشوق ...

عزیزم خدا بزرگه انشاءالله به حق این ماه عزیز روزهای سخت بگذره و خوشی ها برگردند...انشاءالله هیچ خانواده ای درد عزیزش رو نبینه.همسری مثل شما نعمته خدا حفظتون کنه.

بمیرم برات  کاش میتونستم کمکت کنم  حیف که جز دعا چیزی ازم بر نمیاد

خدا نکنه عزیزم دلم 🌺🌺🌺 ببخشید اگه اذیت شدید به همون دعا خیلی اعتقاد دارم واقعا تا همین حد که سالمه از دعاهای نینی سایتی هاس 🌹🌹🌹

خدا نکنه عزیزم دلم 🌺🌺🌺 ببخشید اگه اذیت شدید به همون دعا خیلی اعتقاد دارم واقعا تا همین حد که سالم ...

عزیزمی 

انشالله روزی خبر سلامتی کاملشو بهمون بدی 😍😍

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
عزیزم خدا بزرگه انشاءالله به حق این ماه عزیز روزهای سخت بگذره و خوشی ها برگردند...انشاءالله هیچ خانو ...

فدات شم عزیزم 💙💙💙 ممنونم از دعای خیر و لطفتون ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزمی  انشالله روزی خبر سلامتی کاملشو بهمون بدی 😍😍

انشالله 😍🌹🌹🌹