عاشقشم حتی بیشتر از پسرم دوسش دارم باهاش خوشبختم ارومم شادم نگاهش میکنم صداش میاد دلم غنج میره ولی خسته شدم 😭 ادم وابستگی نیستم عادت دارم به رها بودن خراب کردن پل پشت سر تحملم کمه . دارم ذره ذره اب میشم . نفساش که به شماره میوفته سینش که سنگینه صداش ک میگیره از بس حالم بد میشه و داغون میشم میخوام ول کنم برم یه جا که نبینمش نفهمم مریضه من واقعا زن زندگی مشترک و مشکلاتش نیستم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
تحمل دیدن این وضعش رو ندارم هر چیم حالم خوب باشه تا ببینم لباش کبود شدن یا نفسش سنگینه داغون میشم
بمیرم برات
کاش میتونستم کمکت کنم
حیف که جز دعا چیزی ازم بر نمیاد
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
ممنونم از دعاهای قشنگتون 💙💙💙 عشق خیلی قشنگه ولی امان از درد معشوق ...
عزیزم خدا بزرگه انشاءالله به حق این ماه عزیز روزهای سخت بگذره و خوشی ها برگردند...انشاءالله هیچ خانواده ای درد عزیزش رو نبینه.همسری مثل شما نعمته خدا حفظتون کنه.
خدا نکنه عزیزم دلم 🌺🌺🌺 ببخشید اگه اذیت شدید به همون دعا خیلی اعتقاد دارم واقعا تا همین حد که سالم ...
عزیزمی
انشالله روزی خبر سلامتی کاملشو بهمون بدی 😍😍
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃