2777
2789
عنوان

هیکلم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4082 بازدید | 95 پست
عزیزم الان چند کیلویی؟

الان همین عکس ۶۵ کیلوام قدم ۱۷۰ عه بخاطر ماهیچه هامه وزنم 

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلقه هم تاثیر داره برای پهلو و شکم؟

مسلما داره من اخر تمرینم میزدم جواب میداد  

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
وای عزیزم ماشاالله . میشه کمک منم کنی؟😢

بپرس سوالتو گلم چزا ک نه اطلاعاتم زیاده 

با رژیم ۵۰۰ کالری بدون ورزش میتونم ۱۰ کیلو کم کنم بنظرت🤔 اضافه وزن ندارم

۵۰۰ کالری ؟ چرا با خودت اینکارو میکنی واقعن ؟ میدونی کلی ریزش مو میگیری من ی بار سر همین رژیما کچلی داشتم میگرفتم نکن اصن اینکارو کالری ملاک نیست ملاک سالم بودن غذا و به اندازه بودنشه  ورزشم بکن ماهی ۱ تا ۲ کیلو کاهش وزن طبیعیه بیشتر از اون ب بدنت اسیبیایی میزنه ک حالاحالاها باید دنبال درمانش باشی 

۵۰۰ کالری ؟ چرا با خودت اینکارو میکنی واقعن ؟ میدونی کلی ریزش مو میگیری من ی بار سر همین رژیما ...

ورزش رو نمیتونم شرو کنم تو خونه باشگاهم تعطیله

ققط حلقه و طناب میتونم بزنم😫

ورزش رو نمیتونم شرو کنم تو خونه باشگاهم تعطیله ققط حلقه و طناب میتونم بزنم😫

برقصصصصص  همونام خوبه شکم بزن چن تا حرکتی ک تو خونه میشه انجامش داد یا برو بدو 

منم استعداد بدنم خیلی خوبه واسه ماهیچه و عضلانی شدن یکسال بدنسازی رفتم شکمم داشت عضله ای میشد رونام فرم گرفته بود بازوهام

ولی بهو نشد ادامه بدم خیلی ناراحتم کاش زودتر کرونا بره ورزشو شروع کنم تو باشگاه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
منم استعداد بدنم خیلی خوبه واسه ماهیچه و عضلانی شدن یکسال بدنسازی رفتم شکمم داشت عضله ای میشد رونام ...

ایشالا کلا ورزش روحیه ادمو خوب میکنه

کوچیک و شُل؟؟؟

سینه چون بافت چربیه تو بدنسازی کوچیک میشه یه کم بیشتر نمیشه حجم عضله ی سیبنه بگیری من پوستش یکم افتاده شد

سینه چون بافت چربیه تو بدنسازی کوچیک میشه یه کم بیشتر نمیشه حجم عضله ی سیبنه بگیری من پوستش یکم افتا ...

برای سفت شدنش چکار باید کرد چون دیدم بعد از لاغری شُل میشه و افتاده 

یهو دیدی خوردمت😏